Ανεξάρτητοι Ελληνες: Αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ η παραίτηση Νικολόπουλου - iefimerida.gr

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ η παραίτηση Νικολόπουλου

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ η παραίτηση Νικολόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Iδιαίτερα καυστικά ήταν τα σχόλια των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας, Νίκου Νικολόπουλου, χαρακτηρίζοντας την «αδιανόητη».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Χρήστος Ζώης, γίνεται λόγος για πανηγυρική επιβεβαίωση του ότι «η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης».

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωση θεωρείται επιβεβλημένο ο κ. Νικολόπουλος, «να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων καταλήγει λέγοντας πως η παραίτηση του υφυπουργού Εργασίας συνιστά «μόνο την αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ».

Yπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι ο υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος, υπέβαλε την παραίτηση του από την κυβερνηση αμέσως μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Η ανακοίνωση τύπου έχει ως εξής:

«Σήμερα συνέβη το αδιανόητο. Υπουργός της κυβέρνησης ψηφίζει τις προγραμματικές δηλώσεις της και αμέσως μετά παραιτείται ισχυριζόμενος την αδυναμία του να υπηρετήσει άλλα από αυτά που διακήρυττε ως τομεάρχης υπουργείου Εργασίας.

Έτσι επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι η διαπραγμάτευση ήταν προεκλογικό παραμύθι που εγκαταλείπεται από την 1η ημέρα λειτουργίας της κυβέρνησης.

Σε αυτό το θέατρο του παραλόγου, ο ελληνικός λαός με αμηχανία αλλά και με οργή αναρωτιέται ποιος κοροϊδεύει ποιόν και για πόσο ακόμα;

Είναι προφανές ότι ο κ. Νικολόπουλος επιβάλλεται να εξηγήσει πλήρως, άμεσα τι ακριβώς ζήτησε η τρόικα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και αποδέχτηκε η κυβέρνηση ώστε να οδηγηθούν οι σχέσεις τους σε διαζύγιο.

Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ αυτή είναι μόνο η αρχή του ξηλώματος του πουλόβερ.

Προειδοποιήσαμε εγκαίρως τους Έλληνες γι' αυτά που έρχονται. Η σημερινή εξέλιξη μας επιβεβαιώνει ακόμη μια φορά.»

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ