Το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο ο Αντρές Ινιέστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο ο Αντρές Ινιέστα [εικόνες]

Το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο ο Αντρές Ινιέστα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβώς μία εβδομάδα μετά τη λαμπρή νίκης της Ισπανίας στο Euro, o MVP της διοργάνωσης, Αντρές Ινιέστα, παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Άννα Ορτίθ, με την οποία έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη, σε ένα πανέμορφο κάστρο της Ισπανίας.

Το «παρών» στο γάμο του μέσου της Μπαρτσελόνα έδωσε όλη η ποδοσφαιρική ελίτ, με πρώτους και καλύτερους τους Μέσι, Τσάβι και Πικέ, ενώ η άφιξη του πρώην προέδρου της ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα έκλεψε την παράσταση.

Ακριβώς στις 19:00, ο Ινιέστα εμφανίστηκε υπό τη μουσική υπόκρουση του Μονομάχου, αγκαζέ με τη μητέρα του και ακολούθησε η νύφη υπό τις μελωδίες της Γουίτνεϊ Χιούστον. Αμέσως μετά το μυστήριο ο 28χρονος άσσος ενημέρωσε για το γεγονός τους 3,9 εκατομμύρια φίλους του στο twitter, επισημαίνοντας ότι αυτή ήταν μια από τις ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή του.





Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ