Ψάχνει 3,5 εκ. ευρώ για να παραμείνει στη Super League η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ψάχνει 3,5 εκ. ευρώ για να παραμείνει στη Super League η ΑΕΚ

ΑΕΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ορατός παραμένει ο κίνδυνος υποβιβασμού από την Super League για την ΑΕΚ εάν δεν καταφέρει να τακτοποιήσει τις οφειλές της προς το δημόσιο και την εφορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «SportDay» η Ενωση πρέπει έως τις 10 Αυγούστου να έχει καλύψει οφειλές ύψους 3,5 εκ. ευρώ, αλλιώς είναι πιθανό να μην πάρει αδειοδότηση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στη Football League. Ο «Δικέφαλος» καλείται να έχει πληρώσει τις χρωστούμενες δόσεις προς το δημόσιο του άρθρου 44, όπως και να ρυθμίσει τις υποχρεώσεις που έχει προς την εφορία. Επίσης θα πρέπει να έχει τα κατάλληλα έγγραφα που θα αποδεικνύει πως έχει πληρώσει, έστω και έναντι, τους ποδοσφαιριστές, γιατί σε ενδεχόμενο που υπάρχει έστω και μία προσφυγή παίκτη, δεν θα μπορέσει να πάρει φορολογική ενημερότητα και δεν θα αγωνιστεί στη Super League.

Η ΕΕΑ θα εκδώσει τις αποφάσεις για όλες τις ομάδες 15 μέρες τουλάχιστον πριν την έναρξη του πρωταθλήματος (25 Αυγούστου) με την ΑΕΚ έως τότε να πρέπει να καλύψει τις οφειλές της, ενώ μέχρι στιγμής στα ταμεία της υπάρχουν περίπου 1 εκ. ευρώ από την πώληση του Κλωναρίδη, από δηλώσεις – συμμετοχές στον λογαριασμό σωτηρίας, ενώ υπολογίζονται και τα λεφτά από την διαφαινόμενη πώληση του Μάκου στη Μόναχο 1860.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ