Τα ζώδια της Κυριακής 8 Ιουλίου 2012 - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Κυριακής 8 Ιουλίου 2012

Τα ζώδια της Κυριακής 8 Ιουλίου 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Είναι παράξενη η διάθεση σου σήμερα. Εκ πρώτης όψεως φαίνεσαι να έχεις βρει το γνωστό, άμεσο, δυναμικό και καυστικό ύφος στην επικοινωνία σου, όμως κάθε φορά που λες κάτι που επηρεάζει τους γύρω σου σε πιάνουν δεύτερες σκέψεις για το αν έκανες σωστά ή όχι. Εντάξει θα υπάρχουν κι αυτές οι μέρες τι να κάνουμε τώρα;

Ταύρος

Είναι φοβερό πως καταπιέζεσαι να μπεις σε mood έρωτα και φλερτ - λες και από αυτό εξαρτάται η επιβίωση σου. Ναι, καταλαβαίνω πως χρειάζεσαι κάτι να σου τονώσει το ηθικό αλλά δεν σου είπαν οι γονείς σου πως αυτά τα πράγματα δεν βιάζονται αλλά προκύπτουν φυσικά; Για σύνελθε και βγες έξω με σκοπό αρχικά να διασκεδάσεις και να χαμογελάσεις!

Δίδυμοι

Ίσως ήδη σου την έχει σπάσει τόσο η κατάσταση που επικρατεί μέσα στις οικογενειακές σχέσεις τελευταία, που έχεις αρχίσει να χτυπάς οικειοθελείς υπερωρίες στη δουλειά ή να φεύγεις το πρωί πριν ξυπνήσουν όλοι και να επιστρέφεις το βράδυ αφού έχουν κοιμηθεί. Καλά κάνεις! Μην έχεις ενδοιασμούς!

Καρκίνος

Αν κάποιος σου έδινε στο χέρι ένα αεροπορικό εισιτήριο και αρκετά χρήματα για τα πρώτα σου έξοδα εκεί που θα προσγειωθείς, πιθανόν θα είχες ήδη υποβάλλει την παραίτηση σου από την δουλειά, θα είχες χαιρετήσει φίλους/ες και συγγενείς και θα την είχες κάνει! Ναι, τόσο πνίγεσαι σήμερα από την ρουτίνα!

Λέων

Για κάθε χάρη, συμβουλή, θέλημα που θα σου ζητήσουν σήμερα προσπάθησε να σε παρακαλώ να σκεφτείς πριν πεις το «Ναι» πόσες από τις δικές σου υποχρεώσεις θα πάνε πίσω. Δεν είναι και λίγες, ε;

Παρθένος

Πως αλλάζουν οι καιροί, ε; Κάποτε έπαιρνες το ρόλο εκείνου/ης που υποχωρούσε στις διαμάχες, που προσπαθούσε να ικανοποιήσει τα γούστα, τις εντολές και τα τερτίπια των υπολοίπων. Ίσως έπρεπε να συμβεί αυτό για νΆ απολαμβάνεις μέρες σαν την σημερινή την ικανότητα σου να λες «Όχι!» και όσοι/ες είχαν καλομάθει να γκρινιάζουν τώρα σα βυζανιάρικα μωρά. Αυτό λέγεται δικαιοσύνη, non?

Ζυγός

Όσο περισσότερο παρατηρείς έναν/μια Ζυγό να προσηλώνεται στην τήρηση της καθημερινής του/της ρουτίνας, τόσο περισσότερο πρέπει νΆ ανησυχείς για τον εσωτερικό κοχλασμό που μένει ανεκδήλωτος. Ζυγέ, ξέρω πως νιώθεις σαν να σε πιέζουν από όλες τις μεριές, θυμήσου όμως την υπόσχεση που έχεις δώσει στον εαυτό σου: να ζεις και όχι να επιβιώνεις.

Σκορπιός

Ποιος πάτησε το fast forward; Και γιατί δεν σε ρώτησε κυρίως; Απίστευτα γκάζια στη δουλειά ακριβώς τη στιγμή που εσύ ονειρευόσουν μια ήπια προσαρμογή στην εβδομάδα. Dream on +.

Τοξότης

Τοξότη, άγνωστες λέξεις για εσένα σήμερα οι "παρατηρήσεις", οι "υποδείξεις", οι "ενοχές"... Όσο και να σε βομβαρδίζουν οι γύρω σου έχεις κλείσει τ' αυτιά σου και τον υπόλοιπο κόσμο εκτός, και σφυρίζεις σε έναν δικό σου χαρούμενο σκοπό. Να ήξερες πόσο σε ζηλεύει ο αστρολόγος σου μέρες σαν κι αυτή...

Αιγόκερως

Ε τι να κάνουμε; Το μυαλό σήμερα δεν ανταποκρίνεται απόλυτα στο φρενήρη ρυθμό της ρουτίνας σου. ΜΆ αυτό ως δεδομένο πως θα καταφέρεις να κρύψεις πως το τελευταίο μέρος που θες να βρίσκεσαι σήμερα είναι το γραφείο σου;

Υδροχόος

Μέρες σαν τη σημερινή αισθάνεσαι πως έχεις συσσωρεύσει τόση σωματική και ψυχολογική κούραση που ξυπνάς το πρωί και αισθάνεσαι σαν να σε έδερνε κάποιος/α όλη τη νύχτα ενώ κοιμόσουν. Θες διάλειμμα! Να το ξαναπώ; Διάλειμμα!

Ιχθείς

Ίσως τις τελευταίες μέρες να έχεις την ανάγκη να γκρινιάξεις λίγο περισσότερο, να απαιτείς λίγη περισσότερη εκφραστικότητα και τρυφερότητα από τους κοντινούς σου ανθρώπους. Και πόσο εκνευριστικό όλοι να σε κρίνουν ή να σου λένε «Φέρσου σαν ενήλικας!». Ο αστρολόγος σου είναι με το μέρος σου, να το ξέρεις.

Πηγή: -stardome.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ