Καμμένος: Παίζεται ένα στημένο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού - iefimerida.gr

Καμμένος: Παίζεται ένα στημένο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με έντονο ύφος ξεκίνησε την εισήγησή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής ο οποίος τόνισε πως παίζεται ένα στημένο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού.

Ο Πάνος Καμμένος είπε πως η κυβέρνηση της συνεργασίας θα ακολουθήσει την πολιτική που εμπνεύστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, το 2000.

Διευκρινίζοντας, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως η πρώτη κυβέρνηση Σημίτη ήταν αυτή του 2000 με υπουργό Οικονομικών τον Γιάννο Παπαντωνίου. Η δεύτερη κυβέρνηση ήταν αυτή του Γιώργου Παπανδρέου με υπουργό Οικονομικών τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, η τρίτη κυβέρνηση κατά τον Πάνο Καμμένο ήταν αυτή με υπουργό Οικονομικών τον Βασίλη Ράπανο ο οποίος αποφάσισε όμως να φύγει νωρίς, ενώ η τέταρτη είναι αυτή με υπουργό Οικονομικών, τον Γιάννη Στουρνάρα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε πως παίζεται ένα παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού, το οποίο στοχεύει στο να εξαθλιώσει τους Έλληνες και να παραδοθεί η κυριαρχία του κράτους που λέγεται Ελλάδα. Στην συνέχεια με όχημα την χώρα μας, ο κ. Καμμένος είπε πως στόχος θα γίνουν οι χώρες του Νότου, μέχρις ότου να φτάσουμε σε αυτό που έλεγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, «φεντεραλισμός».

Στην συνέχεια ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για μία αγχόνη στην οποία βρίσκεται ο ελληνικός λαός λόγω των δανείων που χορηγούνταν τα τελευταία χρόνια, δάνεια η θηλειά των οποίων στέλνει τους Έλληνες στις αυτοκτονίες.

«Η Τρόικαείναι συνδυασμός μπαταχτζήδων και αυτοί είναι άραγε που θα ελέγξουν τις συμβάσεις της Siemens;», αναρωτήθηκε ο κ. Καμμένος και κατήγγειλε ότι η συγκυβέρνηση έγινε για να σβήσουν τα σκάνδαλα και τα αδικήματα εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή. Έκανε επίσης λόγο για αδίκημα της εσχάτης προδοσίας το οποίο δεν θα παραγραφεί.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ