Χατζηδάκης: «Βασικός μας στόχος η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά» - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: «Βασικός μας στόχος η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά»

Χατζηδάκης: «Βασικός μας στόχος η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά φαίνεται να είναι η βασικότερη στόχευση του υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, στις προγραμματικές δηλώσεις του στη Βουλή, ο υπουργός Κωστής Χατζηδάκης θα επισημάνει μεταξύ άλλων ότι βασική προϋπόθεση για να ξεφύγει η χώρα από την ύφεση, να ανακοπούν τα λουκέτα και η αύξηση της ανεργίας είναι η αποκατάσταση της ρευστότητας στην αγορά.

Στην κατεύθυνση αυτή επιδιώκεται η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων η σταδιακή εξόφληση των υποχρεώσεων του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, με χρηματοδότηση από τους εταίρους, η τροποποίηση του επενδυτικού νόμου, ενώ αποφασιστικής σημασίας είναι η ολοκλήρωση της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού συστήματος και φυσικά η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης προς την οικονομία συνολικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ