Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με καλοκαιρινές μπόρες αλλά και καύσωνα - iefimerida.gr

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με καλοκαιρινές μπόρες αλλά και καύσωνα

Συννεφιασμένος σήμερα ο καιρός με καλοκαιρινές μπόρες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαιρινές μπόρες προβλέπονται για σήμερα σε όλη σχεδόν τη χώρα, αλλά ο καύσωνας καλά κρατεί. Ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως απο το απόγευμα θα σημειωθούν καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως στη Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο και θα φτάσει τους 37 με 38 βαθμούς Κελσίου

Για την Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίουενω στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά αίθριος καιρός, αλλά από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος. Βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και από το απόγευμα θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, αλλά από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα καταιγίδων στα ορεινά της Ηπείρου, ενω η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόνησσο, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, ενω απο το απόγευμα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες καταιγίδες στη Θεσσαλία και πιθανώς στα ορεινά της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένεται άιθριος καιρός, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ