Ζώης: Ο Σαμαράς θα διαβάσει στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις του Ράϊχενμπαχ - iefimerida.gr

Ζώης: Ο Σαμαράς θα διαβάσει στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις του Ράϊχενμπαχ

Ζώης: Ο Σαμαράς θα διαβάσει στη Βουλή τις προγραμματικές δηλώσεις του Ράϊχενμπαχ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Χρήστος Ζώης. Υποστήριξε πως το μόνο ενδιαφέρον κατά τη σημερινή ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων είναι το «εάν θα τολμήσει ο κ. Σαμαράς, έστω και για τα μάτια του κόσμου, να ψελλίσει τη λέξη διαπραγμάτευση με την οποία παρέσυρε και υπέκλεψε την ψήφο των πολιτών».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμπλήρωσε μάλιστα ότι την έννοια της διαπραγμάτευσης την εγκατέλειψε ήδη «ο υπουργός του κ. Στουρνάρας και την παρέπεμψε στις καλένδες».

Ο κ. Ζώης χαρακτήρισε τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χόρστ Ράϊχενμπαχ «επίτροπο- πρωθυπουργεύοντα», ο οποίος -όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων- έκανε προγραμματικές δηλώσεις μετά τις επισκέψεις του στα υπουργεία. Πρόσθεσε επίσης ότι «σήμερα θα παρακολουθήσουμε και την ανάγνωσή τους στη Βουλή απ' τον κ. Αντώνη Σαμαρά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ