Ανακοίνωσε Πάπε Σο και Σισοκό ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Ανακοίνωσε Πάπε Σο και Σισοκό ο Παναθηναϊκός

Ανακοίνωσε Πάπε Σο και Σισοκό ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτες του Παναθηναϊκού είναι και επισήμως από το μεσημέρι της Παρασκευής οι Πάπε Σο και Ιμπραήμ Σισοκό, που έγιναν το δεύτερο και τρίτο αντίστοιχα μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Σενεγαλέζος (φωτογραφία) αμυντικός χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ακαντέμικα, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους», ενώ ο Σισοκό με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Βόλφσμπουργκ.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της «πράσινης» ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Πάπε Σο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος θα αγωνίζεται για ένα χρόνο με την ομάδα μας ως δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Πάπε Σο Ιμπραήμ Σισοκό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ