Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στους ομίλους της Ευρωλίγκας - iefimerida.gr

Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στους ομίλους της Ευρωλίγκας

Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Βαρκελώνη διεξήχθη η κλήρωση της φάσης των ομιλών της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2012-2013, με τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο δυνατών ομάδων για να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Οι «ερυθρόλευκοι» τέθηκαν επικεφαλής στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις Κάχα Λαμποράλ, Αναντολού Εφές, Ζαλγκίρις, Αρμάνι και Τσεντέβιτα. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στον 1ο όμιλο, όπου είναι επικεφαλής, τις Ρεάλ Μαδρίτης, Χίμκι, Φενέρμπαχτσε , Ολίμπια Λιουμπλιάνας και την ομάδα που θα περάσει από την προκριματική φάση.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α' όμιλος
Παναθηναϊκός
Ρεάλ Μαδρίτης
Κίμκι
Φενέρμπαχτσε
Ολίμπια Λ.
Νικητής προκριματικών

Β' όμιλος
Μακάμπι
Σιένα
Άλμπα
Μάλαγα
Πρόκομ
Σαλόν Σαονέ

Γ' όμιλος
Ολυμπιακός
Κάχα Λαμποράλ
Εφές
Ζαλγκίρις
Μιλάνο
Τσεντεβίτα

Δ' όμιλος
Μπαρτσελόνα
ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Παρτίζαν
Λιέτουβος
Μπάμπεργκ

Οι αντίπαλοι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στους ομίλους της Ευρωλίγκας | iefimerida.gr 0

Η φετινή διοργάνωση θα έχει αλλαγή στον τρόπο διεξαγωγής του Top 16, καθώς αντί να σχηματιστούν τέσσερις ομίλοι των τεσσάρων ομάδων, θα γίνουν δύο όμιλοι των οκτώ ομάδων. Κάθε ομάδα θα δίνει 14 αγώνες (7 εντός και ισάριθμα εκτός, ενώ ως πέρυσι έδιναν 3 και 3), με τις τέσσερις πρώτες κάθε ομίλου να περνούν στα προημιτελικά. Εκεί ο πρώτος του ομίλου θα παίζει με τον τέταρτο του άλλου και ο δεύτερος με τον τρίτο σε μία σειρά που θα κρίνεται στις τρεις νίκες, όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια. Το φετινό final four θα διεξαχθεί, όπως και αυτό του 2014 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ