Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης - iefimerida.gr

Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης

Προς παραμονή στον Παναθηναϊκό ο Κατσουράνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλαγή δεδομένων υπήρξε όσον αφορά στην παραμονή του Κώστα Κατσουράνη στον Παναθηναϊκό, καθώς ο 33χρονος μέσος φαίνεται πως αποδέχτηκε την πρόταση των «πράσινων» για μείωση στις αποδοχές του.

Στη νέα επικοινωνία που είχε η διοίκηση του «τριφυλλιού» με τον εκπρόσωπο του διεθνή άσου, ο Κατσουράνης αποδέχτηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού (400.000 ευρώ πάγιες αποδοχές και σημαντική μείωση του μπόνους που προβλεπόταν στο συμβόλαιο του «Κατσούρ»). Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο πολύπειρος άσος δέχτηκε να πάρει 200.000 ευρώ από τα 800.000 ευρώ που προβλεπόταν να πάρει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Τηλεφωνική επικοινωνία υπήρξε και με τον Γιώργο Καραγκούνη, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές και ορίστηκε ραντεβού για την ερχόμενη Δευτέρα, με τον 35χρονο άσο να είναι θετικός να ανανεώσει την συνεργασία του με τους «πράσινους» για έναν ακόμη χρόνο.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ