Καλοκαιρινή και ζεστή, αλλά συννεφιασμένη η Παρασκευή για όλη σχεδόν τη χώρα - iefimerida.gr

Καλοκαιρινή και ζεστή, αλλά συννεφιασμένη η Παρασκευή για όλη σχεδόν τη χώρα

Καλοκαιρινή και ζεστή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός θα σκοτεινιάσει λίγο σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, αφού αναμένεται να σημειωθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και δυτικά και πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά της Ηπείρου και της Θεσσαλίας, ενω η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Για την Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα και πιθανότητα τοπικών βροχοπτώσεων κυρίως στα ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός θα είναι αρχικά, αργότερα όμως θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στη Μακεδονία θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 16 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, όμως, στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με πιθανότητα βροχών στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, προβλέπεται αίθριος γενικά ο καιρός, όμως στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα βροχοπτώσεων κυρίως στα ορεινά της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου και τοπικά θα φτάνει μέχρι και τους 38 βαθμούς.

Για τις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται αίθριος καιρός, ενω η Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Για τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται άνοδος της θερμοκρασίας ενω ο καιρός θα είναι αίθριος αρχικά, αλλά τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές καταιγίδες στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανώς στα ορεινά της Θράκης, ενω η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη το πρωί στα δυτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ