Νταντάδες δολοφόνησαν 9 μηνών βρέφος ταΐζοντας το ηρωίνη και κοκαΐνη - iefimerida.gr

Νταντάδες δολοφόνησαν 9 μηνών βρέφος ταΐζοντας το ηρωίνη και κοκαΐνη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ζευγάρι από την Φιλαδέλφεια κατηγορείται για το θάνατο από υπερβολική δόση του 9 μηνών Μίλτον Ρόχας, τον οποίο πρόσεχαν. Ο ιατροδικαστής βρήκε σημάδια από βελόνες σε όλο του το κορμί και ποσότητα κοκαΐνης και ηρωίνης στο στομάχι του.

39 1/2 ώρες. Αυτό ήταν το διάστημα που αναγκάστηκε να αφήσει η μητέρα του 9 μηνών Μίλτον τον γιο της στην φροντίδα των γειτόνων της, του 24χρονου Όσκαρ Σάντσεζ-Ριβέρα και της 27χρονης Βιαμέρι Σαντάνα-Μπέριος (μητέρα δυο παιδιών).

Νταντάδες δολοφόνησαν 9 μηνών βρέφος ταΐζοντας το ηρωίνη και κοκαΐνη | iefimerida.gr 0

Μόνο που εκείνοι επέλεξαν -χωρίς κανείς να μπορεί να καταλάβει γιατί – να το χρησιμοποιήσουν ως πειραματόζωο.

Στην αρχή άρχισαν να του τραβάνε ενέσεις ηρωίνης και κοκαΐνης σε χέρια και πόδια (σ.σ. ο ιατροδικαστής βρήκε τουλάχιστον 8 σημάδια). Και στην συνέχεια το τάισαν μικρόποσότητες από τις ίδιες ναρκωτικές ουσίες.

Αυτή την στιγμή όλη η γειτονιά θρηνεί το χαμό του μικρού Μίλτον, η νταντά έχει συλληφθεί για φόνο 3ου βαθμού και ο ιατροδικαστής δηλώνει πως δεν έχει δει ποτέ ξανά στην ζωή του τέτοια ποσότητα ναρκωτικών σε βρέφος.

Νταντάδες δολοφόνησαν 9 μηνών βρέφος ταΐζοντας το ηρωίνη και κοκαΐνη | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ