Παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Ολυμπιακός - iefimerida.gr

Παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα νέα μεταγραφικά του αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός την Πέμπτη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ( Μανωλάς, Βλαχοδήμος, Ζαραδούκας, Τάτος, Σιόβας, Γιάννιώτης) να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν τους στόχους τους.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, που με πίστεψε και μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει τα νέα παιδιά και αυτή την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να ελληνοποιήσει το ρόστερ της. Οι στόχοι μας είναι γνωστοί. Πρωτάθλημα, Κύπελλο και βέβαια να κάνουμε και μία πορεία στην Ευρώπη, ακόμη καλύτερη από την περσινή», τόνισε ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας είπε από την πλευρά του:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Ολυμπιακού, τη διοίκηση και όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι σε όλη αυτή τη διάρκεια του τραυματισμού μου με στήριξε. Θέλω κι εγώ να ζητήσω από τον κόσμο να με στηρίξει. Να είναι κοντά μας και να μας δείχνει την αγάπη του και το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος υποσχέθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για την ομάδα: «Ευχαριστώ κι εγώ τη διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Οι στόχοι της ομάδας μας είναι και δικοί μας στόχοι και μέσα από τις προπονήσεις και τη δουλειά, θα κάνουμε ότι μπορούμε να για να πηγαίνουμε όλο και πιο ψηλά».

Ο Κώστας Μανωλάς αναγνώρισε πως οι απαιτήσεις της νέας ομάδας του είναι υψηλές και τόνισε πως θα δουλέψει σκληρά για να πετύχει: «Η ευκαιρία αυτή είναι σημαντική για εμένα. Είμαι έτοιμος να προσπαθήσω όσο πιο σκληρά μπορώ και μέσα από τις προπονήσεις, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τη νέα μου ομάδα. Γνωρίζω καλά ότι οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Και από την πλευρά της ομάδας, αλλά και από την πλευρά του κόσμου. Όλοι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό».

«Μεγάλη τιμή για κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Τάτος τη δυνατότητα να αγωνίζεται για τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε: «Θα δώσω το καλύτερο δυνατό για αυτή τη μεγάλη ομάδα και αυτό τον σπουδαίο κόσμο. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα στο υψηλότερο επίπεδο και θέλουμε από όλους του φίλους του Ολυμπιακού να σταθούν δίπλα μας και να μας δώσουν ώθηση στην προσπάθεια που θα κάνουμε».

Τέλος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης δήλωσε: «Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με πίστεψε και με πιστεύει. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε, εντός αγωνιστικού χώρου. Για να επιτύχουμε, βέβαια, χρειαζόμαστε και τη στήριξη όλων των φίλων του Ολυμπιακού».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ