Νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπαράζ φωτογραφήσεων έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες η πάλαι ποτέ Σταρ Ελλάς, με τελευταία αυτή στο Hello που μόλις κυκλοφόρησε. Εκεί που επίσης μιλάει για τον Χρήστο Χολίδη, την σιλουέτα της και την πιθανότητα να κάνει παιδί.Υπέρ του γάμου -και μάλιστα «τρομερά»- δηλώνει πως είναι η Δούκισσα Νομικού. Καθώς επίσης «Απίστευτα ρομαντική και παραδοσιακή. Αλλά δεν παντρεύομαι και ούτε σκοπεύω να παντρευτώ σύντομα. Αργεί ακόμα αυτή η στιγμή για μένα».

Νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Έχοντας κλείσει το κλασικό θέμα του γάμου, πρώτη ερώτηση που της κάνουν σε κάθε της συνέντευξη, η Δούκισσα Νομικού μιλάει επίσης για το πόσο συχνά πως διατηρεί τις ζηλευτές αναλογίες της «Δεν κάνω υπερβολές. Είναι λάθος οι εξαντλητικές δίαιτες. Προσωπικά τρώω κάθε 3 ώρες. Και φυσικά γυμνάζομαι. Κάνω ποδήλατο, τρέξιμο, κολύμπι».

Νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Τέλος, όσον αφορά το αν ο Χρήστος Χολίδης είναι ο μέλλων σύζυγος και πατέρας των παιδιών της, απαντά «Αυτές είναι μεγάλες και βαρύγδουπες δηλώσεις που με τρομάζουν. Ο χρόνος θα τα δείξει όλα».

Νέα καλοκαιρινή φωτογράφηση της Δούκισσας Νομικού [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ