Ηλιόλουστος και ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας - iefimerida.gr

Ηλιόλουστος και ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας

Ηλιόλουστος και ζεστός ο καιρός σε όλη τη χώρα με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Πέμπτη, η μέρα προβλέπεται ιδανική για θαλασσινές εξορμήσεις και καλοκαιρινά μπάνια, αφού ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος σε όλη σχεδόν τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή άνοδο.

Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 36 βαθμούς κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις το απόγευμα και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά, ενώ είναι πιθανόν στη δυτική Μακεδονία να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά, με σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο . Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου ενώ στα ηπειρωτικά θα φτάσει έως36 και κατά τόπους έως και 37 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36 και πιθανώς κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως και 37 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, εώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Παρασκευή ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο,κυρίως στα ηπειρωτικά όπου αναμένεται να φτάσει εώς και 38 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ