Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Ρόδο καίει 500 στρέμματα δάσους - iefimerida.gr

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Ρόδο καίει 500 στρέμματα δάσους

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Ρόδο καίει 500 στρέμματα δάσους
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη με τις φλόγες σε τρία μέτωπα δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για να ελέγξουν την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε δασική περιοχή κοντά στο χωριό Απόλλωνα της Ρόδου.

Η κατάσταση βρίσκεται εκτός ελέγχου και αναμένεται ότι η μάχη θα συνεχιστεί όλη την διάρκεια της νύχτας για να μην επεκταθεί η φωτιά. Με βάση τους υπολογισμούς που έχουν γίνει μέχρι τώρα υπολογίζεται ότι έχουν καεί 500 στρέμματα δασικής έκτασης.

Για την αντιμετώπιση της εκτός των επίγειων πυροσβεστικών δυνάμεων που θα παραμείνουν στο μέτωπό όλη την νύχτα, πραγματοποιήθηκαν ρίψεις νερού από ελικόπτερο και πυροσβεστικά αεροπλάνα.

Τα αίτια της φωτιάς παραμένουν άγνωστα, προβληματίζει όμως το γεγονός ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε τρία διαφορετικά σημεία στην ίδια δασική περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ