Κούγιας: Βοήθησε ο Θεός και έζησε το παιδί [εικόνα] - iefimerida.gr

Κούγιας: Βοήθησε ο Θεός και έζησε το παιδί [εικόνα]

Κούγιας: Βοήθησε ο Θεός και έζησε το παιδί
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σημάδια στην πλάτη του 17χρονου γιου του φερόμενου ως δράστη στο μακελειό στο χωριό του Προφήτη Ηλία στην Κρήτη, έδειξε ο συνήγορος του Αλέξης Κούγιας, δίνοντας μία διαφορετική εκδοχή για το περιστατικό.

Ο κ.Κούγιας υποστήριξε πως η πύλη εισόδου της σφαίρας είναι από δεξιά και η έξοδος από αριστερά (στην πίσω μεριά του κεφαλιού), ενώ η πληγή «μετράει» περίπου 2,5 - 3 εκατοστά μέσα στο λαιμό. «Μόνο ο Θεός βοήθησε και ζει αυτό το παιδί» - είπε χαρακτηριστικά ο κ.Κούγιας, προσθέτοντας ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο 17χρονος βλήθηκε από απόσταση 4-5 μέτρων, την ώρα που ο νεαρός έκανε κίνηση να πλησιάσει τον 34χρονο Πρίαμο Ξυδάκη, ο οποίος - σύμφωνα με την πλευρά του νεαρού - είχε πρόθεση να χτυπήσει τον 52χρονο πατέρα του.

Ο Αλέξης Κούγιας διαψεύδει κάθε ενδεχόμενο η βολή να ήταν εξ επαφής, εξηγώντας ότι σε μια τέτοια περίπτωση, θα είχε προκληθεί έγκαυμα στο δέρμα του 17χρονου, κάτι που δεν συνέβη.

Κούγιας: Βοήθησε ο Θεός και έζησε το παιδί [εικόνα] | iefimerida.gr 0

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ