Εκλεψαν την κιθάρα του Τζόνι Χαλιντέι πριν τη συναυλία - iefimerida.gr

Εκλεψαν την κιθάρα του Τζόνι Χαλιντέι πριν τη συναυλία

Εκλεψαν την κιθάρα του Τζόνυ Χαλιντέι πριν τη συναυλία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μα ποιός έκλεψε την κιθάρα του Τζόνι Χαλιντέι ; Λίγο πριν τη συναυλία του το βράδυ της Τρίτης στο Μπορντώ, ο διάσημος σταρ έψαχνε απεγνωσμένα το αγαπημένο του μουσικό όργανο αλλά αυτό είχε κάνει φτερά.

Πρόκειται για μια πανάκριβη κιθάρα μάρκας Gretsch που πρόσφεραν στον σταρ στα γενέθλιά του για τα 69 του χρόνια. Η κιθάρα, η τιμή της οποίας δεν έχει ανακοινωθεί, είναι εύκολα αναγνωρίσιμη αφού ο αριθμός 69 είναι χαραγμένος στο μπράτσο της.

Μόλις διαπιστώθηκε η κλοπή, ο διάσημος ροκ σταρ ανέθεσε στον παραγωγό του να καταθέσει μήνυση στις τοπικές αρχές κατ'αγνώστου. Σύμφωνα με τον τοπικό τύπο όλοι διερωτώνται πώς μπόρεσε ο κλέφτης να εισδύσει στο καμαρίνι του αφού ολόκληρο το στάδιο είχε πολύ ισχυρή παρουσία της αστυνομίας. Οι αρχές κάνουν έρευνες για την υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ