Καλοκαιρινός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Καλοκαιρινός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Καλοκαιρινός καιρός με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το καλοκαίρι κάνει όλο και πιο αισθητή την παρουσία του, αφού για σήμερα, Τετάρτη, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός, ενώ θα σημειωθεί άνοδος της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος,, με λίγες τοπικές νεφώσεις τιο μεσημέρι και το απόγευμα στα βορειοδυτικά ορεινά, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, προβλέπεται γενικά αίθριος, ενω θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 30 βαθμούς κελσίου ενω στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς υψηλότερη.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, ο καιρός θα είναι ζεστός αλλά απο το μεσημέρι θα σκοτεινιάσει, αφού θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ορεινά, ενω υπάρχει πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και βόρεια όπου κατά τόπους θα φθάσει εως και 38 βαθμούς κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ