Λαγκάρντ: Η Τρόικα στην Αθήνα θα καταγράψει τι έχει υλοποιηθεί και τι όχι - iefimerida.gr

Λαγκάρντ: Η Τρόικα στην Αθήνα θα καταγράψει τι έχει υλοποιηθεί και τι όχι

Λαγκάρντ: Η Τρόικα στην Αθήνα θα καταγράψει τι υλοποιήθηκε και τι όχι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με σκοπό να καταγράψουν τι υλοποιήθηκε και τι όχι καταφθάνουν στην Αθήνα οι εκπρόσωποι της Τρόικα σύμφωνα με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ για την αμερικανική οικονομία, η κυρία Λαγκάρντ, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την Ελλάδα, απάντησε πως «θα δούμε τι έχει γίνει τους προηγούμενους μήνες και πως μπορούμε να προχωρήσουμε σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές».

Αναφερόμενη στο γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ευρωζώνη, η επικεφαλής του ΔΝΤ υποστήριξε ότι η ευρωπαϊκή κρίση χρέους παραμένει ένας «παράγοντας αστάθειας» που επιδρά αρνητικά στις προσπάθειες ανάκαμψης της αμερικανικής οικονομίας, υπογραμμίζοντας ότι η οικονομία των ΗΠΑ θα επωφεληθεί όταν η Ευρωζώνη θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα ενωμένη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ