Το σπίτι του μέλλοντος είναι Android - iefimerida.gr

Το σπίτι του μέλλοντος είναι Android

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Google χτες παρουσίασε το Android@Home framework, μια σειρά από πρωτόκολλα που σκοπό έχουν να φέρουν το σπίτι σας πιο κοντά στο μέλλον δίνοντάς σας τον έλεγχο στα φώτα, τα ξυπνητήρια και άλλες συσκευές μέσα από την Android συσκευή σας.

Στην παρουσίασή τους μας έδειξαν πώς μπορείς να ελέγξεις τα φώτα μέσα από ένα Android Tablet. Εκτός από αυτό, εντυπωσιακή ήταν η παρουσίαση ενός νέου home theater συστήματος με την ονομασία "Project Tungsten". Η Google σύνδεσε αρκετά ηχεία στο Android και μέσω ενός tablet είχε τον έλεγχό τους. Μπορούσε να ορίσει το πού θα στείλει την μουσική που έπαιζε και το πότε.

Το σύστημα αυτό είχε την δυνατότητα να προσθέτει στο library του ένα ολόκληρο μουσικό cd, απλά και μόνο ακουμπώντας το original NFC enabled cd πάνω στον σένσορα της συσκευής!

Φυσικά μη περιμένετε σύντομα να μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά. Η Google άρχισε την συνεργασία με εταιρίες για να φέρουν συμβατές συσκευές στην αγορά, πράγμα που θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σίγουρα πάντως είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.

Από: Liveplace.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Android καινοτομία σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ