Τρισευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς ο Μπαλοτέλι - iefimerida.gr

Τρισευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς ο Μπαλοτέλι

Τρισευτυχισμένος που θα γίνει μπαμπάς ο Μπαλοτέλι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόλυτη ευτυχία διαδέχτηκε το κλάμα που έριξε ο Μάριο Μπαλοτέλι στον τελικό του Euro, καθώς ο Ιταλός άσσος που λάτρεψε ο ευρωπαϊκός νότος επειδή έβαλε τα γυαλιά στους Γερμανούς, θα γίνει πατέρας.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η πρώην του Μπαλοτέλι, Ραφαέλα Φίκο, περιμένει τον σούπερ Μάριο τζούνιορ και όταν του το ανακοίνωσε εκείνος πέταξε από τη χαρά του.

Μιλώντας στο ιταλικό site Sport Mediast, η Ραφαέλα υποστήριξε πως ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή για την έλευση του πελαργού: «Του είπα ότι περιμένω παιδί. Είναι δικό σου, κι εκείνος μετά από μια παύση μου απάντησε μου έφερες τα καλύτερα νέα του κόσμου».

Μάλιστα η Ραφαέλα τόνισε πως δεν είχε ιδέα ότι είναι έγκυος. Το ανακάλυψε κάπου στα μέσα του Μαΐου, ένα μήνα μετά το χωρισμό της από τον Μπαλοτέλι και αρχικά το είπε μόνο στη μητέρα και τον αδερφό της.

Πλέον, η 24χρονη καλλονή υποστηρίζει πως ο σούπερ Μάριο όχι μόνο είναι τρισευτυχισμένος, αλλά και πρόθυμος να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και τόνισε πως ο Μάριο ποτέ δεν σταμάτησε να την αγαπά, και πως πάντα ήθελε να κάνει μαζί της γιο και να την παντρευτεί.

Ίσως στο επόμενο Euro να δούμε και το παιδί του σούπερ Μάριο να πανηγυρίζει στο γήπεδο, όπως έγινε με τα παιδιά των Ισπανών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ