Ψάχνουν σε off shore και άλλα κρυφά ακίνητα του Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Ψάχνουν σε off shore και άλλα κρυφά ακίνητα του Τσοχατζόπουλου

Ψάχνουν σε off shore και άλλα κρυφά ακίνητα του Ακη Τσοχατζόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνωστες ως τώρα off shore εταιρείες, εκτός από αυτές που έχουν ήδη εντοπιστεί, αναζητούν οι δικαστικές αρχές. Κι αυτό γιατί υπάρχουν υπόνοιες ότι δεν έχει ακόμη ανευρεθεί το σύνολο της κρυμένης ακίνητης και κινητής περιουσίας που είχε στην κατοχή του ο Ακης Τσοχατζόπουλος.

Οσο προχωράει η ανάκριση έρχονται στο φως νέα στοιχεία-φωτιά που «δένουν» τη σχέση του προφυλακισμένου Νίκου Ζήγρα, εξαδέλφου του πρώην υπουργού Αμυνας, με την off shore εταιρεία Torcaso που χρησιμοποιήθηκε ως όχημα για την αγορά των επίδικων ακινήτων.

Εν τω μεταξύ στις φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζεται το νέο σήριαλ επιστολών που διαδραματίζεται μεταξύ του Ακη Τσοχατζόπουλου και της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη. Με τετρασέλιδη επιστολή ο πρώην υπουργός ζητά την άμεση αποφυλάκιση της συζύγου του καθώς και να κληθούν ως μάρτυρες «όλα τα μέλη των θεσμικών οργάνων της πολιτικής, των Ενόπλων Δυνάμεων των κυβερνήσεων από το 2000 μέχρι σήμερα».

«Ζητώ σήμερα, εγώ, ως σύζυγος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου από τη δικαιοσύνη να τολμήσει να αναγνωρίσει ότι εφόσον για την υπόθεση -είτε αφορά τα υποβρύχια είτε το διαμέρισμα της Διονυσίου Αρεοπαγίτου- αποκλειστικά υπεύθυνος είμαι εγώ, ο πρώην ΥΕΘ και βρίσκομαι από το Πάσχα επίσημα προφυλακισμένος, κανένας λόγος δεν υπάρχει, τρεις μήνες μετά, να συνεχίζεται η άδικη και ανήθικη προφυλάκισή της ενώ θα μπορούσε εύκολα να αντικατασταθεί από περιοριστικούς όρους» αναφέρει, μεταξύ άλλων στην επιστολή του.

Την ίδια ώρα, ο αστυνομικός της φρουράς του πρώην υπουργού που εξετάστηκε στον ανακριτή για την υπόθεση ενώ δικαιολόγησε την συμπεριφορά της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου Αρετής ήταν σκληρός στην απολογία του για την Βίκυ Σταμάτη την οποία χαρακτήρισε «αλλαζονική, υπεροπτική και σπάταλη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ