Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόλαβε 110 αυτοκτονίες μέσα στο 2012! - iefimerida.gr

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόλαβε 110 αυτοκτονίες μέσα στο 2012!

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πρόλαβε 110 αυτοκτονίες μέσα στο 2012!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τις 110 φτάνουν οι αυτοκτονίες που κατάφερε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να προλάβει και να αποτρέψει, μόνο μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2012, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την ανακοίνωσή της κατάφερε να εντοπίσει μετά από ψηφιακές έρευνες την πρόθεση των ανθρώπων αυτών να αυτοκτονήσουν.

Ενδεικτικά αναφέρονται ορισμένες περιπτώσεις αποτροπής αυτοκτονιών και άλλα σοβαρά περιστατικά:

  • Αθήνα: Ενήλικος, ο οποίος είχε κόψει τις φλέβες του και είχε καταπιεί χάπια, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
  • Κατερίνη: Ενήλικη, ύστερα από κατανάλωση χαπιών, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου.
  • Κρήτη: Ενήλικος που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αναρτούσε σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης διάφορες φωτογραφίες όπου ήταν ένοπλος και απειλούσε ότι προβεί σε εγκληματικές ενέργειες σε βάρος τρίτων. Υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση και κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική.
  • Θεσσαλονίκη: Ενήλικος με χρόνια ψυχολογικά προβλήματα, απειλούσε ότι θα διαπράξει κακόβουλες πράξεις. Παρασχέθηκε ψυχολογική υποστήριξη από ψυχολόγο, ενώ κλήθηκε και ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ..
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ