Κάννες 2011: 15 τρέιλερ από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φεστιβάλ - iefimerida.gr

Κάννες 2011: 15 τρέιλερ από τις πιο αναμενόμενες ταινίες του φεστιβάλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σηκώνει αυλαία απόψε το 64o Φεστιβάλ των Καννών - η μεγαλύτερη γιορτή του κινηματογράφου. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο με τις πιο φρέσκες και πολυαναμενόμενες ταινίες της βιομηχανίας του θεάματος και φυσικά τα φλας των φωτογράφων και η προσοχή του κοινού θα είναι στραμμένα στο πλήθος διασημοτήτων που θα κατακλύσει την Κρουαζέτ.

Επειδή όμως το φεστιβάλ είναι πάνω από όλα ταινίες, διαλέξαμε δεκαπέντε τρέιλερ από τα φιλμ που θα συζητηθούν περισσότερο τις προσεχείς μέρες και που μας κίνησαν περισσότερο την περιέργεια. Ανάμεσα τους το Drive, η καινούργια ταινία του Ryan Gosling, το γαλλικό Polisse, η καινούργια ταινία του Takashi Miike, Hara-Kiri: Death of a Samurai, ένα κλιπ με τις δύο πρωταγωνίστριες του Melancholia του Trier, το καινούργιο Nani Moretti, το Sleeping Beaty της Jane Campion, το Bollywood, τη μεγαλύτερη ιστορία αγάπης του ινδικού κινηματογράφου, το Tree of Life του Terrence Malick, το Midnight in Paris του Woody Allen, τo L' Apollonide του Bonello και το 4ο μέρος των Πειρατών της Καραϊβικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ