Απόβαση και στην Κύπρο κάνει η Τρόικα - iefimerida.gr

Απόβαση και στην Κύπρο κάνει η Τρόικα

Απόβαση στην Κύπρο κάνει η Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο κλιμάκια της Τρόικα θα ξεκινήσουν κρίσιμες διαβουλεύσεις με την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου. Το πρώτο κλιμάκιο που βρίσκεται ήδη στη Λευκωσία αποτελείται από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στο δελτίο ειδήσεων του ΡΙΚ σήμερα το πρωί το κλιμάκιο της Τρόικα θα συναντηθεί με λειτουργούς της Κεντρικής Τράπεζας, ενώ την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση σε επίπεδο Διοικητού της Κεντρικής Τράπεζας και άλλων ανώτερων αξιωματούχων.

Η δεύτερη ομάδα της Τρόικα, με επικεφαλής τη Ντέλια Βελκουλέσκου και εκπροσωπεί μόνο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, αναμένεται να φθάσει το απόγευμα στην Κύπρο. Την Τετάρτη το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών. Θα ακολουθήσουν επαφές με τα πολιτικά κόμματα και τους κοινωνικούς εταίρους.

Και τα δύο κλιμάκια θα κάνουν συλλέξουν στοιχείων, θα ετοιμάσουν κοινή μελέτη και θα επανέλθουν εντός δεκαπενθημέρου προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με την κυπριακή κυβερνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ