Tεταρτοζώδια τα αναπάντεχα! - iefimerida.gr

Tεταρτοζώδια τα αναπάντεχα!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια Τετάρτη γεμάτη ζώδια. Τα ζώδια της Τετάρτης είναι κάπως πιο τολμηρά και λένε μεγάλες αλήθειες.

Κριός

Αξίζεις, και αξίζεις όχι γιατί κάποιος άλλος στο λέει, αλλά γιατί εσύ πρέπει να το πιστέψεις. Η αυταξία σου δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από κανέναν άλλον και η δουλειά που πρέπει να κάνεις αυτό το διάστημα είναι αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Πώς μπορείς να αναζητάς την αγάπη όταν δεν μπορείς να αγαπήσεις εσένα τον/την ίδιο/α, και όταν ο καθρέφτης σού φέρνει αποστροφή;

Ταύρος

Έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι τρέχεις και σ’ αρέσει που τρέχεις με τα φώτα όλα αναμμένα και τις φιλοδοξίες να αγγίζουν τον θεό. Η λεωφόρος είναι γεμάτη φώτα και εκπλήξεις. Το καινούργιο σου αμάξι όχι μόνο άξιζε τα λεφτά του, αλλά τελικά έχει και πολύ καλές αναρτήσεις και ενώ σε γενικές γραμμές νιώθεις εντελώς ότι η άνοιξη έκανε το θαύμα της, σε κάτι στροφές επικίνδυνες νιώθεις σαν τρελό φορτηγό με τα φρένα σπασμένα και το μέλλον εντελώς αβέβαιο. Μείωσε τις απαιτήσεις σου και προσπάθησε να κρατήσεις μακριά τον ταυρομάχο.

Δίδυμος

Καλά τα πας, θα μπορούσες και καλύτερα, σε γενικές γραμμές δεν τα πας άσχημα. Είναι όμως που έχεις μάθει στα πολύ καλά και τώρα πιέζεσαι. Είναι που ξέρεις ότι η στροφή που πήρες μπορεί και να βγάλει σε ξέφωτο αλλά και στο γκρεμό. Δεν είσαι ικανοποιημένος/η γιατί ξέρεις ότι αυτά που κερδίζεις τα κερδίζεις με κόπο και θυσίες. Και η αλήθεια είναι ότι η λέξη μόχθος έχει πάρει έναν πιο δραματικό χαρακτήρα στο καθημερινό σου λεξιλόγιο. Και τα ερωτικά σου χρειάζονται ένα καλό ξεκαθάρισμα. Όλο αλλάζεις τα σχέδια σου, με αποτέλεσμα, αλλά να λέει η θεια σου και άλλα να ακούνε τ’ αυτιά σου. Ναι, πρέπει να κάνεις πάλι το γνωστό διδυμίσιο σου κόλπο, που ακούει στο όνομα «Αν δεν μπορείς να τον/την πείσεις μπέρδεψε τον/την».

Καρκίνος

Μόνο το ταξίδι έχεις στο μυαλό σου και γενικά το τρένο της μεγάλης φυγής. Θέλεις να πάρεις τα βουνά και να ξεφύγεις, θέλεις να ταξιδέψεις και εκεί να κάψεις τα σκουπίδια της μνήμης. Να ξυπνήσεις και να έχεις μηδενίσει το κοντέρ, αφού νιώθεις ότι έχουν μαζευτεί στο μυαλό σου τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορείς να τα διαχειριστείς. Και όμως, το διάστημα είναι ό,τι πρέπει για να ταξινομήσεις λίγο και τη σκέψη σου και τις υποχρεώσεις σου και όλα εκείνα που σε πνίγουν και δεν σ’ αφήνουν τη νύχτα να απολαύσεις τον ύπνο σου. Για όνομα. Μην κάνεις βουτιά πάλι στο (φοβικό) παρελθόν σου. Το πιο έξυπνο που έχεις να κάνεις είναι, αντί να νοσταλγήσεις όλα τα ωραία, να φέρεις στο μυαλό σου όλα αυτά που σε έριχναν έξω. Αν το καλοσκεφτείς, τώρα είσαι σε καλύτερη θέση κι ας σου λείπει το ρομάντζο.

Λέων

Νιώθεις σαν να ξαναγύρισες στη ζούγκλα. Όλα είναι καινούργια, όλα είναι απέραντα, όλα ή σχεδόν όλα είναι δικά σου, αφού εσύ είσαι ο βασιλιάς. Γιατί όμως ενώ κάθεσαι πάλι στο θρόνο σου νιώθεις ότι όλο αυτό δεν είναι το νούμερό σου; Τι έχεις πάθει επιτέλους και γιατί ενώ μπορείς να θριαμβεύσεις γυρίζεις πίσω στο μικρό στενάχωρο κλουβί σου που ακούει στο όνομα παρελθόν και αναζητάς πάλι την ταλαιπωρία; Είναι στο χέρι σου να κάνεις και πιο ηλιόλουστες σκέψεις και να έχεις και πιο ηλιόλουστες μέρες. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να θυμηθείς ότι είσαι αρχηγός και να φερθείς ανάλογα.

Παρθένος

Πότε θα σταματήσεις να συμπεριφέρεσαι σαν τον δημόσιο υπάλληλο του ζωδιακού; Πότε θα σταματήσεις να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις τύπου α) δεν αξίζω β) δεν αρέσω γ) αυτή η ταλαιπωρία που περνάω μου αξίζει; Όλα είναι παιχνίδια που σου παίζει το μυαλό σου. Γιατί δεν βγάζεις από πάνω σου την ευθυνοφοβία και όλα αυτά τα τόσο παρθενίσια συμπλέγματα και να χαρείς την άνοιξη και όλα αυτά που σου χαρίζονται;

Ζυγός

Η σχέση και η δέσμευση σου φαίνονται υπέροχα πράγματα. Είσαι μέσα σε αυτά (πλέον) ψυχή και σώμα. Εκεί που τα δίνεις όλα για όλα και κάνεις και κάποια πολύ ωραία όνειρα, έρχεται ο/η σύντροφος σου και σε προσγειώνει και σκέφτεσαι ότι δεν είναι ίσως ώρα για έρωτες αλλά προτεραιότητα έχει η δουλειά σου, που ενώ δεν τα πας άσχημα, ξέρεις πολύ καλά ότι θα μπορούσες να τα πήγαινες πολύ καλύτερα αν έδινες περισσότερη ενέργεια. Όσο για τον έρωτα, βγάλε τα γυαλιά της ωραιοποίησης και κοίτα την πραγματικότητα ίσια στα μάτια. Τουτέστιν, μην κάνεις σχέδια χωρίς τον τροχονόμο.

Σκόρπιος

Έχουν αρχίσει να έρχονται καλύτερες μέρες, μετά από ένα μεγάλο διάστημα εντατικής ταλαιπωρίας. Το βλέπεις, το αναγνωρίζεις, σ’ αρέσει! Νιώθεις τον ήλιο να ζεσταίνει το πρόσωπο και την καρδιά σου και όλα τα άνθη της άνοιξης είναι για σένα. Έτσι κι εσύ, δειλά δειλά αισθάνεσαι να μπουμπουκιάζεις. Όλα θα μπορούσαν να ‘ναι πολύ καλά αν δεν σ’ έπιαναν αυτές οι ανασφάλειές σου Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο και αν δεν γλιστρούσες στην τσουλήθρα που ακούει στο όνομα αυτοκαταστροφή.

Τοξότης

Στο μυαλό σου έχει σφηνώσει ένα μόνο σχέδιο δράσης και θέλεις σώνει και καλά να βγει. Ή θα βγει, λες, ή είμαι σκέτη αποτυχία. Έλεος, είναι τόσο άδικο για όλες τις ευκαιρίες της ζωής σου όλη σου η προσοχή να ‘ναι στραμμένη αποκλειστικά σε ένα πράγμα. Η αλλαγή πάντα ξεκινάει από μέσα μας. Όσο πιο σίγουρος/η είσαι με τον εαυτό σου τόσο καλύτερα θα πηγαίνουν τα πράγματα. Η μέρα είναι καλή για να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Να θυμάσαι, ό,τι κι αν κάνεις, να είσαι ιδιαίτερα σχολαστικός/ή προκειμένου μη γίνουν λάθη ή παραλείψεις.

Αιγόκερως

Όχι μόνο έχεις κουραστεί το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο θα ήθελες να πάρεις τον Υπερσιβηρικό και να πας στην άλλη άκρη της γης, αλλά θα ήθελες εκεί που θα πας να μη συναντήσεις καθόλου ανθρώπους. Η επικοινωνία έχει γίνει πολύ δύσκολη για σένα. Αλλά λες, άλλα θες, και στο τέλος οι άλλοι καταλαβαίνουν. Αν καταφέρεις, δε, και αναλάβεις τις ευθύνες και δεν τις φορτώνεις αποκλειστικά στους άλλους, τότε θα δεις τα πράγματα να ξεμπλοκάρουν. Και η δουλειά παίρνει τα πάνω της. Χαμογέλα, λοιπόν, τι σου ζητάνε;

Υδροχόος

Η αλήθεια είναι ότι η εργασιακή μέγγενη δεν έχει ξεσφίξει. Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινότητα δεν σ’ αφήνει να πάρεις ανάσα, η αλήθεια είναι ότι από όποιο δρόμο και αν το πας, καταλήγεις πάντα σε αδιέξοδο. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άρχισες και την κριτική. Όχου. Σε κάθε περίπτωση, θα βγεις κερδισμένος, θα είσαι εσύ αν βρεις τον τρόπο, την ώρα που θα πέφτουν οι ευθύνες, να κρατάς ομπρέλα, που σημαίνει να καταφέρεις να κρατηθείς μακριά από το μάτι του κυκλώνα. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες και αφέσου στην αγκαλιά του/της χωρίς να λες πολλά πολλά, μόνο με νωχελική διάθεση. Τουτέστιν, μην ξύνεις πολύ, έχεις ανοιχτά πολλά μέτωπα.

Ιχθύες

Κάτι πας να κάνεις, κάπως πας να ανανεωθείς, με έναν τρόπο πάει και το χειλάκι σου να γελάσει και τελικά γυρνάς στην αρχική μίζερη θέση σου, εκεί που μόνο να γκρινιάζεις ξέρεις και να έχεις το τηλεκοντρόλ στο χέρι και να περιμένεις από τις ευκαιρίες να κάνουν ποδαρικό, χωρίς όμως εσύ να τους ανοίγεις την πόρτα. Η άνοιξη είναι εδώ. Αυτό που σου συμβαίνει λέγεται ιδρυματισμός και είναι καιρός να απαλλαγείς και από τις φοβίες σου και από τις νευρώσεις σου αλλά κυρίως από τις εμμονές σου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ