Χατζηδάκης: Οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε συνέντευξή του τόνισε ότι ο δρόμος θα είναι δύσκολος και ανηφορικός και επεσήμανε ότι όλοι πρέπει να λειτουργήσουν σαν να είναι η τελευταία τους θητεία στην κυβέρνηση.

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news ανέφερε ότι «δεν υποσχεθήκαμε κήπους με τριαντάφυλλα. Ξεκαθαρίσαμε ότι ο δρόμος είναι ανηφορικός. Και ακριβώς επειδή οι δυσκολίες δεν έχουν προηγούμενο, πρέπει όλοι να πολιτευθούμε σαν να είναι η τελευταία θητεία μας στην κυβέρνηση».

Τονίσε επίσης ότι «οι τζάμπα μαγκιές είναι για εσωτερική κατανάλωση», ενώ σε ότι αφορά τη διαπραγμάτευση με την τρόικα σημειώνει ότι «η κυβέρνηση στηρίζεται από τρία κόμματα και θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στις συζητήσεις με τους εταίρους μας, λειτουργώντας με πατριωτισμό και αίσθημα ευθύνης», υπογραμμίζοντας: «Να είστε σίγουροι: αντιλαμβανόμαστε τους κινδύνους, τόσο για μας, όσο και κυρίως για τη χώρα».

Επίσης, ο κ. Χατζηδάκης επισημαίνει ότι για να προχωρήσουν οι επενδύσεις χρειάζονται πολιτική σταθερότητα για ανάκτηση της εμπιστοσύνης, αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας και ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ