Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Ιουνίου

Τα ζώδια του Σαββάτου 30 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα προκειμένου να θέσετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Λειτουργείστε με γνώμονα τη λογική και κάνετε αργά και σταθερά βήματα. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτές τις μέρες δεν θα σας ενθουσιάσουν πολυ με αποτέλεσμα να μην προχωρήσετε καθόλου. Στα ερωτικά σας, όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν. .

Ταύρος

Προσέξτε όσον αφορά θέματα επενδύσεων, γιατί δεν είναι κατάλληλη περίοδος για τέτοιου είδους κινήσεις. Στα επαγγελματικά σας θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε και θα πιεστείτε πολύ μέχρι να το πετύχετε. Στα συναισθηματικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε όμορφες ρομαντικές στιμγές και η σχέση σας θα ανανεωθεί. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας. Τα οικονομικά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο ενώ καλό θα είναι να προσέχετε όταν οδηγείτε.

Δίδυμοι

Θα έχετε την τάση να εξωτερικεύσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Η ερωτική ζωή για σας τους δεσμευμένους θα απογειωθεί, καθώς θα κάνετε πράγματα που θα τονώσουν την σχέση σας. Ο οικονομικός τομέας είναι αυτός που θα σας απασχολήσει έντονα αυτήν την περίοδο. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μόνιμο δεσμό, ξαφνικές καταστάσεις θα συμβούν και θα δημιουργηθεί ένα περίεργο κλίμα με τον σύντροφο σας. Στα επαγγελματικά σας θα παρουσιαστούν κάποια προβλήματα αλλά θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε με επιτυχία, για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πλησιάζοντας τους υψηλούς σας στόχους.

Καρκίνος

Ένα γενικότερο κλίμα αναστάτωσης θα επικρατήσει αυτό το διάστημα στον επαγγελματικό τομέα. Κάντε υπομονή, οι προσπάθειες που κάνετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς σε ένα μήνα περίπου και έτσι θα δικαιωθείτε. Οι επιπλέον επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, είναι βέβαιο πως σύντομα θα σας φέρουν αύξηση στα εισοδήματα σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας. Το μεγαλύτερο βάρος θα το ρίξετε στον οικονομικό σας τομέα, όπου θα καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν και να πετύχετε την αύξηση των εισοδημάτων σας

Λέων

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Θα γίνετε πιο δυναμικοί και η αυτοπεποίθηση σας θα τονωθεί, πράγμα που θα σας δώσει ώθηση για να βάλετε τις βάσεις για ένα πιο επιτυχημένο μέλλον. Μην κάνετε καινούργια ανοίγματα γιατί δεν ευνοείστε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα θα χρειαστεί να κάνετε λεπτούς χειρισμούς προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Παρθένος

Θα δώσετε μεγάλη σημασία σε θέματα οικογενείας και θα στηρίξετε τους δικούς σας ανθρώπους στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Θα πρέπει να λειτουργείτε με την λογική και να εξετάζετε τα πάντα, πριν αποφασίζετε το οτιδήποτε και να μάθετε να κάνετε υπομονή. Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων θα έρθουν στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα μπορείτε τώρα να διορθώσετε και τις σχέσεις σας με συναδέλφους ή συνεργάτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν διαταραχθεί. Το πλανητικό σύστημα που επικρατεί θα σας φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σας.

Ζυγός

Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στα επαγγελματικά σας, οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας θα αυξηθούν και θα πρέπει να διατηρήσετε τη ψυχραιμία σας, αποφεύγοντας να δείξετε τη δυσαρέσκεια σας. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλός της βδομάδας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα πρέπει να έχετε καθαρό μυαλό για να μπορέσετε να βάλετε τα σχέδια σας σε εφαρμογή και να γευτείτε την επιτυχία. Τα τρέχοντα οικονομικά σας, αλλά και τα βαθύτερα συναισθηματικά σας, θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός

Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να ισορροπήσετε τις καταστάσεις. Μίλησε μαζί του για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Στα οικονομικά σας αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και θα δείτε ότι σιγά – σιγά ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να σταθεροποιούνται καθώς θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν καλά οφέλη. Στον εργασιακό σας χώρο, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μην αντιδράτε στις διάφορες καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σας, γιατί η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και δεν πρέπει να πιέσετε και άλλο τα πράγματα

Τοξότης

Μην εμπιστεύεστε επαφές και συμφωνίες που γίνονται αυτήν την περίοδο γιατί το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο. Αισθηματικά, μην απογοητεύεστε οι ελεύθεροι που δεν έχετε βρει ακόμα το άλλο σας μισό. Αναζητείστε νέους τρόπους για να προσπεράσετε τα εμπόδια και τις δυσκολίες που θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αποβάλλετε την εγωιστική σας συμπεριφορά γιατί θα σας οδηγήσει σε ρήξη με το κοντινό σας περιβάλλον. Αποφύγετε να κάνετε βιαστικές κινήσεις, γιατί θα οδηγηθείτε σε αδιέξοδο..

Αιγόκερως

Εξετάστε εξονυχιστικά τις όποιες προτάσεις ή ευκαιρίες παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε όμως ότι αυτήν την περίοδο βάζετε τις βάσεις για ένα πολύ πιο αποδοτικό και ευχάριστο 2011. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές γιατί αργότερα θα το μετανιώσετε. Προσπαθήστε να περνάτε περισσότερες ώρες μαζί του γιατί θα σας βοηθήσει να τον πλησιάσετε πιο πολύ και να κερδίσετε πάλι την εμπιστοσύνη του. Σχέδια που είχατε από το περασμένο φθινόπωρο και καθυστερούσαν τώρα έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Υδροχόος
Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι το ότι δεν ευνοούνται τόσο τα νέα σχέδια , αλλά, όσα έχετε εδώ και καιρό επεξεργαστεί και οργανώσει καλά. Θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, αρκεί να βάλετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Κερδισμένοι όμως θα βγείτε όσοι οργανωθείτε σωστά και με αρωγό την υπομονή και την επιμονή θα έχετε σε βάθος χρόνου τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί αυτή την βδομάδα. Στα συναισθηματικά σας, όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση, το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίσατε πολλά προβλήματα με το ταίρι σας

Ιχθείς

Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθησή σας που θα είναι έντονη αλλά μην μπείτε στον πειρασμό να δώσετε οριστικές λύσεις τώρα γιατί η κρίση σας θα είναι θολή. Θα επανεξετάσετε τα σχέδια που έχετε κάνει για την προώθηση της καριέρα σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να πετύχετε την υλοποίηση τους των στόχων σας. Ξεκαθαρίσματα σε πρόσωπα και πράγματα σας επιφυλάσσει αυτή η περίοδος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, τα άστρα προβλέπουν ότι θα πρέπει να αφήσετε τον εαυτό σας χαλαρό, για να προχωρήσετε και να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Στον επαγγελματικό σας τομέα, η κούραση από το συνεχές τρέξιμο και η πίεση από τις αυξημένες υποχρεώσεις, θα σας κάνουν να νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ