Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής ανέβασαν τις αγορές - iefimerida.gr

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής ανέβασαν τις αγορές

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής ανέβασαν τις αγορές
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε τη νύκτα κατά τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης για τη στήριξη της Ισπανίας και της Ιταλίας και τον κατευνασμό των αγορών έδωσε ισχυρή ώθηση σήμερα στις συναλλαγές στα χρηματιστήρια του Μιλάνου και της Μαδρίτης.

Ο δείκτης FTSE Mib ενισχύθηκε κατά 3,17% με το άνοιγμα, ενώ Ibex-35 ενισχύθηκε επίσης κατά 3,17% για να περάσει σύντομα στο +4,13%,

Με ισχυρή άνοδο άνοιξε το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 3,11% και διαμορφώθηκε στις 3.146,09 μονάδες. Οι τραπεζικοί τίτλοι σημείωναν άνοδο κατά 5% έως 7%.

Με άνοδο άρχισαν οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε 1,74% και διαμορφώθηκε στις 5.588,5 μονάδες.

Ισχυρή άνοδος καταγράφηκε κατά το άνοιγμα και στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 2,39% και διαμορφώθηκε στις 6.296,74 μονάδες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ