Ζεστός και ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα - iefimerida.gr

Ζεστός και ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα

Ζεστός και ηλιόλουστος ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Παρασκευή, ο καιρός είναι ιδανικός για εξορμήσεις στην παραλία, αφού ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος σε όλη τη χώρα, με αρκετή ηλιοφάνεια ενω δε θα υπάρξει αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας και ο υδράργυρος θα κυμανθεί σε φυιολογικά για την εποχή επίπεδα.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι ζεστός και ηλιόλουστος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου, ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα είναι επίσης αίθριος ο καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ιονίου την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 36 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, αναμένεται ζεστός και αίθριος καιρός ενω ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 17 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 21 έως 31 βαθμούς κελσίου ενω στη νότια Κρήτη θα φτάσει έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 22 και 33 βαθμών κελσίου

Για αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι ζεστός και γενικά αίθριος και θα σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, ενω η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ