Χατζηδάκης: Θα δουλέψουμε για να γίνει το οικονομικό πρόγραμμα πιο δίκαιο - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Θα δουλέψουμε για να γίνει το οικονομικό πρόγραμμα πιο δίκαιο

Χατζηδάκης: Θα δουλέψουμε για να γίνει το οικονομικό πρόγραμμα πιο δίκαιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μπροστά στο δρόμο για τη μείωση των ελλειμμάτων και του δημοσίου χρέους, εξέφρασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης.

Ο κ. Χατζηδάκης, προσερχόμενος στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, όπου εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, υπογράμμισε, επίσης, πως η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εργαστεί μαζί με τους εταίρους της «έτσι ώστε το οικονομικό πρόγραμμα για τη χώρα να καταστεί πιο δίκαιο και λειτουργικό».

«Χαιρόμαστε», πρόσθεσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων «που θέμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι η ανάπτυξη, για την ενίσχυση της οποίας είχαν γίνει αλλεπάλληλες επισημάνσεις από τη Νέα Δημοκρατία και τον πρόεδρό της τα τελευταία δύο χρόνια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ