Τι είπε ο Κάρολος Παπούλιας στη Σύνοδο Κορυφής - iefimerida.gr

Τι είπε ο Κάρολος Παπούλιας στη Σύνοδο Κορυφής

Τι είπε ο Κάρολος Παπούλιας στην Σύνοδο Κορυφής
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ανάγκη να κατανεμηθούν δίκαια τα κοινοτικά κονδύλια εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας κατά την εισήγησή του στην κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, επισημαίνοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες κονδυλίων.

Ο Κάρολος Παπούλιας έκανε λόγο για επικαιροποίηση των στοιχείων που έχει η Ε.Ε. στην κατοχή της, και αυτό διότι η Ελλάδα είναι μια διαφορετική χώρα απ'ότι ήταν πριν από μερικά χρόνια.

Ο κ. Παπούλιας ζήτησε έτσι την αναβάθμιση των δράσεων και των ποσοστών ανάπτυξης, υπογραμμίζοντας τα υψηλά επίπεδα της ύφεσης και της ανεργίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε επίσης ότι ασκούνται ανυπόφορες πιέσεις σε κράτη μέλη που καλούνται να εφαρμόσουν πολιτικές δημοσιονομικές λιτότητας.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ