Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό - iefimerida.gr

Προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός προχωρά με γρήγορους ρυθμούς την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας, καθώς μετά την απόκτηση με την μορφή δανεισμού του ομογενή Κώστα Μπαρμπαρούση (απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση) βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού.

Ο λόγος για τον 23χρονο Αντρέ Πίντο, ο οποίος σύμφωνα με την «SportDay» είναι προ των πυλών της Παιανίας. Ο Πορτογάλος στόπερ θα αποκτηθεί ως δανεικός από την Πόρτο για ένα χρόνο έναντι 200.000 ευρώ και μαζί με τον 22χρονο Μπαρμπαρούση (φωτογραφία) θα αποτελέσουν τα πρώτα δύο μεταγραφικά αποκτήματα των «πράσινων».

Το «τριφύλλι» βρίσκεται και σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ, καθώς η παραμονή του Νίκου Σπυρόπουλου συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες εξαιτίας της μείωσης 40% που του προτάθηκε στις αποδοχές του. Ο Παναθηναϊκός εξετάζει τις περιπτώσεις του Αντι, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Παναιτωλικό από την Πόρτο και του Εντιμάρ, ο οποίος έπαιξε στην Ξάνθη με την μορφή δανεισμού από την ρουμανική Κλουζ.

Οσον αφορά στην πρόταση ανανέωσης που έγινε στον Κώστα Κατσουράνη, του προτάθηκε μείωση 40% στις αποδοχές του και 50% στα μπόνους, με τον 33χρονο μέσο να απαντά μέσα στις επόμενες ημέρες στην πρόταση. Ο Γιώργος Καραγκούνης φέρεται να είναι διστακτικός στο να ανανεώσει, μετά την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν του έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής την προηγούμενη σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ