Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουνίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουνίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 28 Ιουνίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς σήμερα. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Έχετε περάσει σε μια μεταβατική περίοδο και πρέπει να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς για να ανταποκριθείτε στις απαιτήσεις της ζωής. Ο αισθηματικός τομέας έρχεται για εσάς σε δεύτερη μοίρα αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και να μην κάνετε καινούργια έξοδα. Σε κάποιους από εσάς θα γίνουν προτάσεις για αλλαγή χώρου εργασίας και θα πρέπει να ελέγξτε προσεκτικά τους όρους και πάνω από όλα τα κίνητρα αυτών που σας κάνουν τις προσφορές. Φίλοι, συλλογική δουλειά, μελλοντικοί στόχοι, κοινωνική ζωή σας ευνοούν εκμεταλλευτείτε τις θετικές συγκυρίες.

Ταύρος

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται σιγά σιγά. Οι ελεύθεροι αιφνίδιες θετικές αλλαγές θα παρουσιαστούν στα ερωτικά σας που θα σας ανεβάσουν την διάθεση και την ψυχολογία σας. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε τόσο στον οικονομικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Στον αισθηματικό τομέα τόσο οι αδέσμευτοι όσο και οι δεσμευμένοι θα είστε ευνοημένοι και είναι στο χέρι σας να περάσετε ευχάριστες στιγμές.

Δίδυμοι

Δεν αποκλείεται να δείτε να αλλάζει ξαφνικά κάτι στην ζωή σας ή ακόμη και στον τρόπο που σκέφτεστε. Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, προσοχή μην εξιδανικεύετε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς να είστε προετοιμασμένοι για έκτακτα έξοδα και οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν. Στα οικονομικά σας, θα υπάρξουν διακυμάνσεις και οι υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει δεν θα σας αφήσουν να χαρείτε τα έσοδα σας.

Καρκίνος

Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας, κάντε ρεαλιστικά βήματα και αναθεωρήστε όπου χρειάζεται, σχέσεις και συνεργασίες. Βαλεντίνου για να την περάσετε μόνοι σας οργανώνοντας ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι σας και περνώντας μια αξέχαστη βραδιά μαζί του. Οι στόχοι και οι όποιες επιδιώξεις έχετε θέσει το προηγούμενο διάστημα θα σας απασχολήσουν ιδιαιτέρα αυτήν την εβδομάδα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, διώξτε τα ταμπού που έχετε και απολαύστε περισσότερο τον έρωτα. Όσοι είστε μόνοι, η γοητεία σας θα είναι έντονη αυτές τις μέρες και θα δεχτείτε πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις από τον περίγυρο σας

Λέων

Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με δουλειές και συνεργασίες γιατί το καλοκαίρι προβλέπεται απαιτητικό έως δύσκολο και καλό θα ήταν να σας βρει προετοιμασμένους. Δεν αποκλείεται να παιχτεί και ένα παρασκήνιο εις βάρος σας αυτήν την περίοδο. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και προχωρήστε μπροστά. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιές σας υποθέσεις και να δρομολογήσετε τις αλλαγές, που θέλετε να κάνετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας.

Παρθένος

Προσέξτε μόνον τον τρόπο με τον οποίο θα χειριστείτε την κατάσταση Υπάρχει ο κίνδυνος να εξωτερικεύσετε μια ένταση που έχετε μέσα σας εδώ και αρκετό καιρό με συνέπεια να έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Αν είστε με τον άνθρωπό σας ευτυχισμένοι μην σας ενδιαφέρει η άποψη των άλλων. Αποτέλεσμα είναι να διακατέχεστε από εκνευρισμό και άγχος. Αποφύγετε συζητήσεις που θα δημιουργήσουν εντάσεις. Για να επιτύχετε καλύτερες συνεργασίες θα πρέπει να κοντρολάρετε τον εκρηκτικό σας χαρακτήρα.

Ζυγός

Αν κινηθείτε σωστά, θα υπάρξει μια αύξηση των εσόδων σας αλλά θα είναι περιστασιακή, γι΄ αυτό χειριστείτε καλά και με σύνεση τα οικονομικά σας για να ανταπεξέλθετε χωρίς άγχος στις υποχρεώσεις σας. Αρμονία και καλή επικοινωνία θα υπάρχει και με τα παιδιά. Διοχετεύστε την ενέργεια σας σε ζητήματα που απαιτούν δημιουργικότητα, για να σημειώσετε άνοδο σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας. Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει και αυτήν την εβδομάδα γύρω από θέματα καριέρας. Η κρίση σας αυτό το διάστημα δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρη και αντικειμενική.

Σκορπιός

Αρκετοί από εσάς θα έχετε ανεβασμένη διάθεση και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας. Εσείς που είσαστε μόνοι, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις επειδή νιώθετε μοναξιά και ξεκινήσετε κάτι, γιατί αργότερα υπάρχει πιθανότητα να προσγειωθείτε απότομα και να πληγωθείτε. Μην φοβάστε τις αλλαγές, ακολουθήστε τη διαίσθηση σας και σίγουρα θα οδηγηθείτε στο σωστό μονοπάτι. Παράλληλα, θα χρειαστεί να εργάζεστε παραπάνω ώρες και θα στερηθείτε κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, είστε πολύ κοντά στο να βρείτε τη χρυσή τομή στη σχέση με το σύντροφο σας.

Τοξότης

Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί και να μην εμπιστευτείτε την λογική σας αλλά ούτε και το ένστικτο σας αυτήν την περίοδο. Μέσα στο γενικότερο κλίμα αναστάτωσης που θα επικρατήσει αυτό το διάστημα όχι μόνον δεν βάλλεστε αλλά ευνοείστε επαγγελματικά στο να αξιοποιήσετε και τις όποιες ευκαιρίες προκύψουν. Πολλοί από εσάς θα αναλάβετε και υποχρεώσεις ή δουλειές που αφορούν αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθείστε να πλησιάσετε τους συναδέλφους σας και δείξτε τους πως εκτιμάτε τα προσόντα τους και τους εμπιστεύεστε

Αιγόκερως

Όσοι είσαστε μόνοι και αναζητάτε ένα ταίρι στη ζωή σας θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο γι΄ αυτό μην ανοίγεστε συναισθηματικά στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Προσέξτε όμως μήπως μέσα στο κλίμα των ριζικών αλλαγών αδικήσετε κάποια πρόσωπα και κάνετε λάθος εκτιμήσεις. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα απολογισμό της σχέσης σας και θα βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα σας οδηγήσουν στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα κοινό μέλλον με το ταίρι σας. Στο εργσιακό σας περιβάλλον θα παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις τις οποίες θα τις συζητήσετε με τους συνεργάτες σας και θα αναζητήσετε καινούργιους τρόπους για να βελτιώσετε τις συνθήκες που επικρατούν στη δουλειά σας. Συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές ευνοούνται αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ο έρωτας και η περιπέτεια θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Στα ερωτικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα ζήσετε όμορφες στιγμές γεμάτες πάθος, που θα σας ανανεώσουν. Στον επαγγελματικό σας τομέα, προσέξτε τις επαφές με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως δημιουργηθούν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις μεταξύ σας.

Ιχθείς

Αν καταμερίστε σωστά το χρόνο σας, οι ευκαιρίες θα είναι πολλές και οι προτάσεις πολλά υποσχόμενες στον επαγγελματικό σας τομέα. Αρκετά καλή είναι η εβδομάδα αυτή παρόλο που κάποιοι από εσάς έχετε ακόμη εντάσεις η προβλήματα στον επαγγελματικό χώρο. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας στον χώρο της δουλειάς από τυχόν αναποδιές, προκλήσεις ή εξελίξεις που δεν σας ικανοποιούν και τα πράγματα θα βελτιωθούν σύντομα. Ενδεχομένως να υπάρξουν προβλήματα που θα πρέπει να λυθούν με την άμεση παρέμβασή σας. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση που είχατε στερηθεί τα προηγούμενα χρόνια έχει επιστρέψει και αισθάνεστε πλέον ανανεωμένοι και πιο δυνατοί.

Πηγή ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ