Χόντσον: «Νομίζαμε πως ο Ρούνεϊ θα κατακτούσε μόνος του το Euro» - iefimerida.gr

Χόντσον: «Νομίζαμε πως ο Ρούνεϊ θα κατακτούσε μόνος του το Euro»

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Ρόι Χόντσον παραδέχτηκε πως οι προσδοκίες για την απόδοση του Γουέιν Ρούνεϊ στο Euro 2012 ήταν πολύ μεγάλες και ότι περίμεναν από τον διεθνή επιθετικός να κατακτήσει μόνος του το Euro 2012.

«Προσπάθησε πολύ σκληρά, όμως δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του. Πιστεύω πως και ο ίδιος θα τον παραδεχόταν αυτό. Νομίζω πως είχαμε πολύ μεγάλες προσδοκίες από τον Ρούνεϊ», δήλωσε αρχικώς ο 65χρονος τεχνικός και στη συνέχεια τόνισε πως όλοι περίμεναν από τον άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι θα κέρδιζε μόνος του την διοργάνωση όταν θα επέστρεφε από την τιμωρία του:

«Όταν έχασε τις δύο πρώτες αγωνιστικές λόγω της τιμωρίας του, όλοι πιστέψαμε ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να φτάσουμε στο τρίτο παιχνίδι και ο Ρούνεϊ θα κέρδιζε τη διοργάνωση για μας», ενώ τόνισε πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν παίκτες που αναμένεται να λάμψουν κατά την διάρκεια μίας διοργάνωσης:

«Νομίζω πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν 2 ή 3 παίκτες που αναγνωρίζονται ως εξαιρετικά, παγκόσμιας κλάσης ταλέντα. Όταν φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο ενός τουρνουά ελπίζεις ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές θα αποδώσουν ανάλογα, όπως ο Μαραντόνα που κέρδισε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο για την Αργεντινή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ