Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική ηγεσία και «επιθετική στάση» στο Eurogroup - iefimerida.gr

Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική ηγεσία και «επιθετική στάση» στο Eurogroup

Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα χρειάζεται εθνική ηγεσία και «επιθετική στάση» στο Eurogrou
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και με τους εταίρους της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τώρα έβαλε η Χρυσή Αυγή και γι αυτό θα πρέπει η Ελλάδα να τηρήσει «επιθετική στάση» έναντι των δανειστών της στη Σύνοδο Κορυφής. Τονίζει μάλιστα πως μοναδική λύση είναι η «απόρριψη των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών» με την ταυτόχρονη εκμετάλλευση των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:

«Σε κάθε περίπτωση η ελληνική πλευρά οφείλει να τηρήσει στάση επιθετική έναντι των δανειστών της.

Τα αντιλαϊκά μέτρα και οι επαχθείς όροι των δανειακών συμβάσεων πρέπει να καταγγελθούν άμεσα, σε κάθε πεδίο διαπραγμάτευσης.

Όλα θα ήταν διαφορετικά αν οι παράγοντες του Eurogroup και του ΔΝΤ αντιμετώπιζαν μία πραγματικά εθνική ηγεσία και όχι αυτούς που έφεραν στη χώρα τον εφιάλτη του μνημονίου.

Μοναδική λύση στην ελληνική κρίση η απόρριψη των αδιέξοδων μνημονιακών πολιτικών και η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, με πρώτη προτεραιότητα την εκμετάλλευση των ελληνικών ενεργειακών κοιτασμάτων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ