Σάντος: «Μας έλειψε πολύ ο Καραγκούνης με την Γερμανία» - iefimerida.gr

Σάντος: «Μας έλειψε πολύ ο Καραγκούνης με την Γερμανία»

Euro 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Φερνάντο Σάντος με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικη εφημερίδα παραδέχτηκε πως έλειψε από την Εθνική ο Γιώργος Καραγκούνης στον προημιτελικό του Euro 2012 με αντίπαλο την Γερμανία, ενώ τόνισε πως δεν πίστευε πως η Ελλάδα θα βάλει δύο γκολ στους Γερμανούς και θα έχανε.

«Μία ήττα ποτέ δεν είναι ωραία. Αν μου έλεγε κάποιος ότι θα πετυχαίναμε δύο γκολ και θα χάναμε το παιχνίδι, δεν θα τον πίστευα. Μας έλειψε πολύ ο Γιώργος Καραγκούνης. Με αυτόν θα είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες ευκαιρίες να επιτεθούμε. Ποτέ δεν είχαμε την μπάλα και όταν αυτό γινόταν, τη διώχναμε προς το δικό τους μισό. Έτσι δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε και βρισκόμασταν συνεχώς υπό πίεση», δήλωσε αρχικώς ο Πορτογάλος τεχνικός στην «Globoesporte», ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κριτική που ασκείται στον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Δεν γνωρίζω γιατί ο κόσμος κριτικάρει τόσο πολύ τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα ξαφνικά κατάλαβαν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο; Φυσικά και είναι», ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του πως η Πορτογαλία μπορεί να κατακτήσει το Euro: «Μπορεί να κατακτήσει το Euro, έχει μία πολύ δυνατή ομάδα. Ισπανία και Γερμανία παραμένουν τα φαβορί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ