Συννεφιασμένος και βροχερός καιρός με τον υδράργυρο στα ύψη - iefimerida.gr

Συννεφιασμένος και βροχερός καιρός με τον υδράργυρο στα ύψη

Συννεφιασμένος και βροχερός καιρός με τον υδράργυρο στα ύψη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Τρίτη, αναμένεται καύσωνας σε συνδυασμό με συννεφιά, ενώ τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στην κεντρική-ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 39 και κατά τόπους τους 40 βαθμούς

Στην Αττική, ο καιρός αναμένεται αίθριος, ενώ θα αναπτυχθούν λίγες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 22 έως 39 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, όμως από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων το απόγευμα στα γύρω ορεινά, ενώ τη νύχτα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος, ενώ από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα κεντρικά και ανατολικά της Μακεδονίας, τη Θράκη και πιθανώς στα υπόλοιπα ορεινά. Τα φαινόμενα πιθανώς κατά τόπους στην ανατολική Μακεδονία να είναι ισχυρά και από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Iονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα ορεινά της Hπείρου και της Δυτικής Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο,ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ορεινά της Θεσσαλίας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 39 και τοπικά 40 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου και στη Κρήτη θα φτάσει μέχρι τους 35

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη, ο καιρός θα χαλάσει απότομα, αφού αναμένονται νεφώσεις και τοπικές βροχές, αρχικά στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο Αιγαίο και βαθμιαία στην ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη βόρεια Εύβοια και την ανατολική Στερεά, ενώ θα σημειωθεί βελτίωση το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ενδέχεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες μπόρες, κυρίως στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει αισθητή πτώση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ