Δύο οι νεκροί από το μακελειό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα - iefimerida.gr

Δύο οι νεκροί από το μακελειό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα

Δύο οι νεκροί από το μακελειό στην Κρήτη – Φόβοι για βεντέτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τέλος φαίνεται πως είναι η τραγωδία στον Προφήτη Ηλία του Ηρακλείου στην Κρήτη, αφού έχασε τη μάχη για τη ζωή και ο 64χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε χωρίς να έχει την παραμικρή εμπλοκή στον αιματηρό καβγά.

Ο 64χρονος από χθες το βράδυ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, καθώς τραυματίστηκε από τους πυροβολισμούς των δύο αντρών που είχαν έρθει στα χέρια. Ο άτυχος άνδρας καθόταν λίγο πιο μακριά από το κρεοπωλείο του 52χρονου, και χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε δύο σημεία στη θωρακική αορτή.

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο ξέσπασε άγριος καβγάς για προσωπικές διαφορές. Το αποτέλεσμα ήταν να πέσει νεκρός ένας 34χρονος, δημοτικός υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών. Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα πήγε στο κρεοπωλείο του 52χρονου δράστη προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο 34χρονος, Πρίαμος Ξυδάκης ήταν δημοτικός υπάλληλος και σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος κι αγαπητός, τόσο ο ίδιος όσο και ο πατέρας του, ο οποίος είχε διατελέσει αντιδήμαρχος, ενώ ήταν υποψήφιος και στις περασμένες δημοτικές εκλογές.

Τώρα στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, η παρουσία της αστυνομίας είναι έντονη, αφού εκφράζονται φόβοι πως θα ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες. Μάλιστα και ο δήμαρχος Ηρακλείου, Γιάννης Κουράκης έσπευσε στον Προφήτη Ηλία, προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα και να συνδράμει στο να καταλαγιάσει η αναταραχή, πριν η κατάσταση ξεφύγει και πάλι με περαιτέρω τραγικές συνέπειες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ