«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες] - iefimerida.gr

«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες]

GKAGKA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σέξι φωτογράφηση για το Αυστραλέζικο Maxim επέλεξε η Ιταλοαμερικανίδα σταρ για προμοτάρει το Αυστραλέζικο σκέλος της παγκόσμιας περιοδείας της.

«Δεν πρόκειται να συζητήσω την σεξουαλική μου ζωή μαζί σου.Το μόνο που θα σου πω είναι πως θα ήμουν ένα πολύ ευτυχισμένο κορίτσι αν μπορούσα να κάνω όλο τον κόσμο γκέι». Αυτό δήλωσε η Lady Gaga στο Αυστραλέζικο Maxim.

«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Προσθέτοντας: «Η κρεβατοκάμαρά μου είναι η σκηνή μου. Απλά είναι μια σκηνή που δεν επιτρέπω στο κοινό να δει. Γιατί όταν αφήσεις ανθρώπους να μπουν εκεί μέσα, πηδάνε την ενέργεια και μετατρέπουν το όλο πράγμα σε τσίρκο».

«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αν και το κομμάτι της συνέντευξης που αναμένεται να συζητηθεί περισσότερο, είναι το πόσο «ερωτευμένη» ήταν στα 13 της με την Μπρίτνευ Σπίαρς. «Ήμουν 13 ετών όταν έγινε σταρ και συνήθιζα να πηγαίνω με τους φίλους μου έξω από το χώρο που γίνονταν τα γυρίσματα του TRL (σόου του MTV) και να περιμένουμε. Δεν ήμουν η μεγαλύτερη φαν της Μπρίτνευ, αλλά εντυπωσιαζόμουν από το είδος τρελαμένης φαν που κατάφερε να δημιουργήσει. Μου άρεσε να την βλέπω και να είμαι μέρος του σαματά».

«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 2

«Θα ήθελα να κάνω τους πάντες gay», δηλώνει ημίγυμνη η Lady Gaga [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ