Καλοκαιρινές βουτιές με συννεφιά και βροχοπτώσεις - iefimerida.gr

Καλοκαιρινές βουτιές με συννεφιά και βροχοπτώσεις

Καλοκαιρινές βουτιές με συννεφιά και βροχοπτώσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα δροσίσει, αφού θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασίας με συννεφιά και πιθανότητα βροχοπτώσεων. Συγκεκριμένα, θα σημειωθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη Μακεδονία και τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρες μπόρεςι στα υπόλοιπα ηπειρωτικά ορεινά.

Στην Αττική, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 25 έως 38 βαθμούς κελσίου και στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενω το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται αρχικά αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Μακεδονία και στα ορεινά της Θράκης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 18 έως 35 βαθμούς κελσίου ενω στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενω τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων βροχοπτώσεων στα ορεινά της Ηπείρου. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 38 και τοπικά εως 39 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Το μεσημέρι και το απόγευμα, θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία, καθώς και τη Θράκη, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ