«Εφυγε» στα 23 του ο ποδοσφαιριστής Μίκι Ρόκε - iefimerida.gr

«Εφυγε» στα 23 του ο ποδοσφαιριστής Μίκι Ρόκε

«Εφυγε» στα 23 του ο ποδοσφαιριστής Μίκι Ρόκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ηλικία μόλις 23 ετών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ, Μιγκέλ «Μίκι» Ρόκε Φαρέρο. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής είχε διαγνωστεί ότι πάσχει από την επάρατη νόσο τον Μάρτιο του 2011.Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή στην επίσημη ιστοσελίδα της η Ρεάλ Μπέτις, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι να γίνει γνωστή η ασθένειά του: «Ο παίκτης της ομάδας μας, Μιγκέλ "Μικι" Ρόκε Φαρέρο, πέθανε σήμερα (σ.σ. Κυριακή βράδυ) σε κλινική της Μπαρτσελόνα σε ηλικία 23 ετών. Ο Μίκι Ρόκε έδινε μάχη με τον καρκίνο από τον Μάρτιο του 2011, πάλεψε με αποφασιστικότητα και σθένος. Η Ρεάλ Μπέτις στέλνει τα βαθύτατα συλλυπητήρια της στην οκογένειά του».

Εκτός από την Λίβερπουλ, όπου μεταγράφηκε το 2005, αγωνίστηκε με τη μορφή του δανεισμού και στις Όλνταμ, Χερέθ και Καρταγκένα, πριν αποδεσμευτεί από την αγγλική ομάδα το 2009 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Μπέτις.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Λίβερπουλ: «Ο σύλλογος πενθεί σήμερα στο άκουσμα των άσχημων νέων ότι ο πρώην παίκτης της ομάδας, Μίκι Ρόκε, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 23 ετών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ