Μακελειό στην Κρήτη - Βροχή οι σφαίρες - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες - iefimerida.gr

Μακελειό στην Κρήτη - Βροχή οι σφαίρες - Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Μακελειό στην Κρήτη -Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τραγωδία κατέληξε ο άγριος καβγάς για προσωπικές διαφορές που ξέσπασε στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στο Ηράκλειο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ένας 34χρονος, δημοτικός υπάλληλος, πατέρας τριών παιδιών.

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα πήγε στο κρεοπωλείο του 52χρονου δράστη προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους. Την ίδια ώρα όλο το χωριό ήταν στο πόδι αφού ήταν σε εξέλιξη οι εκδηλώσεις του Κλείδωνα και τα καφενεία ήταν γεμάτα κόσμο

Σύμφωνα με το cretalive.gr o 52χρονος κρεοπώλης, ο οποίος έχει τραυματιστεί στα πόδια, παραδόθηκε στην Αστυνομία, δίνοντας μάλιστα την καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε και σκότωσε τον συγχωριανό του. Ο ίδιος φέρεται να υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο 17χρονος γιος του, ο οποίος έχει τραυματιστεί στο λαιμό, δέχθηκαν ένοπλη επίθεση από το θύμα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ανταποδώσει τους πυροβολισμούς για να σώσει τις ζωές τους.

Ο 17χρονος έχει διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ ο 52χρονος μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου έδωσε απολογία. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο 52χρονος, ο 34χρονος φέρεται να κινήθηκε εναντίον του και επιχείρησε να τον χτυπήσει με γκλομπ. Στη μέση όμως μπήκε ο 17χρονος, ο οποίος προσπάθησε να προστατεύσει τον πατέρα του και στη συνέχεια ακολούθησε άγριος καβγάς.

Τότε, σύμφωνα με την Αστυνομία, το θύμα, Πρίαμος Ξυδάκης φέρεται να τράβηξε ένα 9αρι πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί τον 52χρονο στα πόδια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πυροβόλησε περίπου πέντε φορές. Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε στο λαιμό τον 17χρονο. Ο 52χρονος έτρεξε προς το αυτοκίνητο του. Πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές τον Ξυδάκη, τον οποίο και σκότωσε. Μάλιστα μία από τις σφαίρες εξοστρακίστηκε και χτύπησε έναν 69χρονο άνδρα που καθόταν πιο πέρα.

Η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη καθώς δράστης και θύμα ήταν μέλη των δύο μεγαλύτερων οικογενειών της περιοχής και Αρχές φοβούνται πως θα ξεσπάσει βεντέτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ