Νοβότνι: Τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας παραμένουν και μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Νοβότνι: Τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας παραμένουν και μετά τις εκλογές

Νοβότνι: Οι εκλογές δεν άλλαξαν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γεγονός ότι έγιναν έκλογές δεν σημαίνει και ότι λύθηκαν τα οικονομικά προβλήματα της Ελλάδας, επισημαίνει ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Έβαλντ Νοβότνι.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημόσια Αυστριακή Ραδιοφωνία, ο κ. Νοβότνι, επισημαίνει ότι τα οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα εξακολουθούν να παραμένουν και πως θα πρέπει να εξεταστεί η παρούσα κατάσταση και να αναζητηθεί μια λογική λύση.

Ερωτώμενος για το αν η κατάσταση έχει εκτονωθεί και για τη θέση του ως προς το αίτημα της ελληνικής πλευράς για χαλάρωση των όρων εφαρμογής της δημοσιονομικής προσαρμογής, ο διοικητής της Αυστριακής Κεντρικής Τράπεζας απάντησε πως δεν θα ήταν σοβαρό να τοποθετηθεί πριν έχει μια συγκεκριμένη και σοβαρή εκτίμηση της κατάστασης.

Υπογράμμισε, εξάλλου, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα με έναν συγκεκριμένο στόχο, δηλαδή μέσα σε δεδομένο χρόνο να καταστήσει και πάλι σταθερή και αυτόνομη την οικονομία της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ