Με σημαία του μια φούστα - iefimerida.gr

Με σημαία του μια φούστα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όταν στα αγοράκια απαγορεύουν να φοράνε στο σχολείο σορτς, φοράνε φούστα! Στην Αγγλία τουλάχιστον. Η είδηση είναι από την Daily Mail και αναφέρει τα εξής: 12χρονος μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο ντυμένος με φούστα για να διαμαρτυρηθεί επειδή από ο κανονισμός δεν επιτρέπει τα σορτς. Ο Κρις Γουάιχεντ φόρεσε φούστα μέχρι το γόνατο και σοσονάκι για να κάνει τη δικιά του επανάσταση της τσιχλόφουσκας. Όλα αυτά στο Impington Village College κοντά στο Κέιμπριτζ. «Το μακρύ παντελόνι τις μέρες του αγγλικού καύσωνα (25 βαθμών) κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού επηρεάζει τη συγκέντρωση των μαθητών και την ικανότητά τους για μάθηση», ισχυρίζεται ο τολμηρός πιτσιρικάς που έχει τη συμπαράσταση των συμμαθητών του και της μητέρας του. «Πιστεύουμε ότι είναι διάκριση εις βάρος των αγοριών το να μην επιτρέπεται το σορτς, ενώ στα κορίτσια επιτρέπεται η φούστα. Θα κάνω πορείες φορώντας φούστα, με τα άλλα αγόρια να κρατάνε πανό και να κάνουν μεγάλη φασαρία», απείλησε αν δεν άλλαζε ο νόμος, και πραγματικά το έκανε.

Το σορτς στο σχολείο απαγορεύτηκε στα αγόρια το 2009 μετά από εισήγηση των γονέων και κηδεμόνων και των καθηγητών, ενώ η φούστα επιτρέπεται. Σε αγόρια και κορίτσια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ