Ελληνας ο δράστης της επίθεσης με σιδηρολοστούς κατά των μεταναστών - iefimerida.gr

Ελληνας ο δράστης της επίθεσης με σιδηρολοστούς κατά των μεταναστών

Ελληνας ο δράστης της επίθεσης με σιδηρολοστούς εναντίον των άστεγων μεταναστών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 39χρονος Χανιώτης συνελήφθη, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση με σιδηρολοστούς και μαχαίρια εναντίον δύο άστεγων μεταναστών τα ξημερώματα της Κυριακής στην παραλία της Νέας Χώρας, που είχε σαν αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό τους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 39χρονος εντοπίστηκε μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, οι οποίες, όμως, συνεχίζονται με σκοπό να βρεθούν και οι συνεργοί του.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος των αλλοδαπών

Οι δύο μετανάστες από την Αλγερία δέχθηκαν επίθεση από τέσσερα άτομα, που κρατούσαν σιδηρολοστούς και μαχαίρια, ενώ κοιμόντουσαν στην παραλία της Νέας Χώρας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οι δράστες, αφού χτύπησαν τους δύο μετανάστες, τους πήραν ρούχα, κινητά και χρήματα.

Τα δύο θύματα της επίθεσης εξακολουθούν να νοσηλεύονται, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μαχαιριές, εκδορές και κατάγματα, στο νοσοκομείο Χανίων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ