Καραγκούνης: Ο πόνος του λαού κινητήρια δύναμή μας... - iefimerida.gr

Καραγκούνης: Ο πόνος του λαού κινητήρια δύναμή μας...

Καραγκούνης: Ο πόνος του λαού κινητήρια δύναμή μας...
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, για τον αγώνα Γερμανία - Ελλάδα στο πλαίσιο του Euro 2012, o αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργος Καραγκούνης και αναφερόμενος στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός υπογράμμισε πως «ο πόνος του ελληνικού λαού είναι η κινητήρια δύναμή μας».

Μιλώντας στη βρετανική Sun, o διεθνής ποδοσφαιριστής τόνισε πως «ο πόνος του ελληνικού λαού είναι η κινητήρια δύναμή μας. Μας εμπνέει. Βιώνουμε, επίσης, δυσκολίες, αν και σε πολύ μικρότερο βαθμό σε σχέση με τους συμπολίτες μας. Ωστόσο, είμαστε και εμείς απλοί άνθρωποι. Είμαστε σαν εκείνους».

Μάλιστα, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος, θέλησε να δώσει και μια εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα. «Οι φίλοι μου», τόνισε, «οι περισσότεροι εκτός του ποδοσφαίρου, έχουν προβλήματα. Δεν είναι καλό να βλέπεις ανθρώπους να προσπαθούν τόσο πολύ, να μην έχουν χρήματα για να αγοράσουν τρόφιμα στα παιδιά τους ή να μην είναι σε θέση να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες ή ακόμη να μην μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους. Τέτοιου είδους προβλήματα σε αγγίζουν και σου ραγίζουν την καρδιά. Δεν έχει σημασία αν υποφέρεις λιγότερο σε προσωπικό επίπεδο, όταν βλέπεις μία κατάσταση όπως αυτή. Αυτό μας επηρεάζει όλους σε όποια κατηγορία και αν ανήκουμε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ