Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς η Γαλατασαράι - iefimerida.gr

Ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς η Γαλατασαράι

Κέβιν Μιραλάς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυξάνονται οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Κέβιν Μιραλάς, μια και φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Γαλατασαράι.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Milliyet», βρίσκονται σε αναζήτηση ενίσχυσης της επίθεσης και ο Βέλγος επιθετικός αποτελεί έναν εκ των στόχων. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στις επιδόσεις του 25χρονου άσου στο ελληνικό πρωτάθλημα (20 γκολ σε 25 αγώνες), ενώ τονίζεται πως το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έχει διάρκεια έως το 2014 και η ρήτρα της αποδέσμευσής του ανέρχεται στα 6 εκ. ευρώ. Η εφημερίδα κάνει λόγο για την καλή σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της «Γαλατά», Ουνάλ Άισαλ, ενώ υποστηρίζει πως για τον Μιραλάς έχουν δείξει ενδιαφέρον η Νιούκαστλ, η Εβερτον και η Σάντερλαντ.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ